FF odpira svoja vrata: Kako, zakaj in kje se naučiti tujega jezika

Poznavanje jezikov je močno orožje vsakega življenjepisa in nam omogoča olajšano komunikacijo z ljudmi po vsem svetu. Tuji jeziki postajajo simbol izobraženosti in razgledanosti, hkrati pa nam odpirajo vrata v mnoge poklice doma in na tujem.

Je prišel tvoj čas da razširiš svoja obzorja?

Filozofska fakulteta na Univerzi v Ljubljani za leto 2020/21 razpisuje jezikovne tečaje za dijake, študente in vse ostale ljudi željne jezikovnega izpopolnjevanja. Na šestdeseturnem tečaju se lahko na novo spoznaš s popolnoma tujim jezikom, ali pa izpopolniš svoje srednješolsko znanje. Tečaji iz tridesetih različnih jezikov so organizirani po težavnostnih stopnjah: začetna, nadaljevalna, izpopolnjevalna in konverzacija.

Tečaj bo zahteval uro in pol tvojega časa dvakrat tedensko v večernih urah. Po zaključenem tečaju boš prejel potrdilo o udeležbi.

Seznam jezikovnih tečajev lahko poiščeš na spletni strani Filozofske fakultete.

Kje se lahko prijavim?

S prijavo na letošnje tečaje kar pohiti, saj se zaključijo 15. oktobra! Tečaji nato štartajo že s sledečim tednom.

Prijaviš se lahko preko spletne prijavnice.

Koliko stane tečaj?

Tečaj v osnovi stane 359 €. Za redne študente in dijake imamo super novico, saj je cena nižja. Za katerikoli jezikovni tečaj na Filozofski fakulteti boš svoj račun prikrajšal za 239 €. Študijsko gradivo ni vključeno v ceno.

Prejšnji članekRuth Bader Ginsburg: 10 dejstev o izjemni ženski
Naslednji članek☑️ KVIZ: Katera sladica je idealna zate?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.