Naj prostovoljec leta 2019

Roke ponazarjajo prostovoljstvo

Si v preteklem letu pomagal drugim kot prostovoljec? Potem se prijavi na razpis Mladinskega sveta Slovenije, ki je namenjen najboljšim prostovoljcem, mladinskim projektom in voditeljem. Natečaj poteka že sedemnajsto leto zapored.

Prijavijo se lahko vse skupine in posamezniki, ki so se v preteklem letu posvečali prostovoljstvu. Osredotočali se bodo na šest kategorij: naj prostovoljko in prostovoljca v starostih do 19 let, od 20 do 29 let in 30 let in več. Izbrali bodo tudi Naj mladinskega voditelja in voditeljico.

Prijavijo se lahko tudi nevladne organizacije, neformalne skupine in javne institucije, saj se bo med projekti izbiral tudi Naj prostovoljski projekt in Naj mladinski projekt. Tu ni treba, da je projekt prav formalen, lahko gre tudi za skupino ljudi, ki so sodelovali pri prostovoljstvu.

Vsi prijavljeni bodo povabljeni na zaključno prireditev, ki bo potekala v mesecu juniju. Tam bodo tudi razglašeni zmagovalci. Cilj natečaja je promovirati prostovoljsko delo in pomoč drugim ter pohvaliti trud, ki ga vlagaš v to.

Rok za prijave je do ponedeljka, 30. marca 2020. Prijaviš se lahko prek spletne prijavnice, lahko pa tudi samo izpolniš prijavnico za posameznike ali projekte in jo pošlješ po pošti (navadni ali elektronski). Zaželene so tudi priloge, pri posameznikih življenjepis, pri projektih dokazila o prostovoljstvu.

Za vse podrobnosti si preberi razpis, če imaš kakšna dodatna vprašanja, pa lahko pišeš na prostovoljec@mss.siali pokličeš na telefonsko številko 01 425 60 55 (Tanja Baumkirher).

Urednica revije Študent

VIRMladinski svet Slovenije
Prejšnji članekJugoslovanski spomeniki na holokavst samevajo
Naslednji članek2020: krvava zgodovina človeštva

Urednica revije Študent

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.