Otvoritev Parka Tabor

Park Tabor te bo letos že tretjič razveseljeval z množico radovednih ljudi, sproščujočo glasbo in s kreativnimi delavnicami vse od A do Ž.

Poletni program bo letos svoja vrata odprl 18. maja, zato nikar ne zamudi super otvoritve, ki te čaka že to soboto!

 

Kaj nas čaka letos?

Brez skrbi, tudi letos tvoji najljubši dogodki ostajajo na že zvestem seznamu. Udeležil/a se boš lahko raznih športnih aktivnosti in zanimivih delavnic.

 

Park Tabor se je letos še bolj potrudil, da bodo dogodki tudi kulturno in literarno obarvani, manjkalo pa ne bo niti skoka v umetnost in kulinariko.

 

Dogodki, ki jih nikakor ne smeš zamuditi!

Garažna razprodaja, kidaje vsem pozabljenim stvarem kanček upanja za novo priložnost se bo odvijala že to soboto, svoja vrata pa bo imela odprta od 10. ure zjutraj do 18. popoldne. Če v svojem najtemnejšem kotičku torej najdeš kakšen predmet, oblačilo, knjigo ali kos pohištva je garažna razprodaja pravi naslov zate.

 

Nostalgične sobote bodo poskrbele za vse vintidž navdušence, saj je dogodek obarvan z oblačili iz druge roke. Tam lahko najdeš zanimivo ponudbo oblačil in raznih drugih modnih dodatkov, katerih ni nikoli preveč.

 

Zelemenjava – Si navdušen/a nad sajenjem in botaniko?  Zelemenjava ti omogoča izmenjavo semen, sadik in drugih pridelkov. Spoznala boš tudi kakšen dober skrivni recept z domačega vrta, saj so vabljeni tako tisti že izkušeni vrtnarski mojstri kot tisti, ki ste v vrtnarstvu naredili šele svoj prvi korak.

Izkoristi sončno obarvan dan in pokukaj v srce Parka Tabor, ki te bo zagotovo navdušil vsaj z enim dogodkom. Skupaj obarvajmo poletne dogodivščine na malo drugačen način, se vidimo!

 

 

Tina Pečan

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.