Park spet dogaja!

Park s5 dogaja je največji, najdaljši in najstarejši dijaški festival v Sloveniji. Organizira ga dijaška sekcija Šaleškega študentskega kluba, letos že kar sedmo leto zapored. V množici plačljivih festivalov je Park s5 dogaja ponosen, da je že od samega začetka popolnoma brezplačen festival, ki mladim ponuja obilico zabave, športa, novih izkušenj in priložnosti za sproščeno druženje ob koncu napornega šolskega leta. Dogodka se vsako leto udeleži 4.000 dijakov in drugih mladih.

Festival poteka od petka, 20.6.2014 do četrtka, 3.7.2014, na različnih prizoriščih po mestu Velenje, med drugimi skate park pred Rdečo dvorano, letni kino, park pred gimnazijo, Titov trg in klub eMCe plac.

V trinajstih dneh bomo priča koncertom kar 12 glasbenih skupin in DJ-ev – od metala, jazza, reaggea pa vse do house glasbe; polnočni valček na terasi eMCe kluba; skate contest – tekmovanje v rolkanju;  pohod na Koželj; Ola Bičola dan prepojen z mehiško glasbo in okusnim čili con carne, ki ga dijaki kuhajo po skrivnem receptu predhodnikov; prava bejzbol igra; zorbing; slack line, največje obmetavanje z vodnimi baloni v zgodovini mesta Velenje in še drugi dogodki.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.