5 aren in še več zvezd na Ultri Europe

Ultra europe razkriva dodatne udarne goste ter program na stadionu poljud v splitu po dnevih in arenah. – še vedno pa čakamo na program za Ultra Beach Party.

ERICK MORILLO, SEBASTIAN INGROSSO, HOT SINCE 82, DJ SNAKE, KILL THE NOISE, NIC FANCIULLI, PHNTM, RIOT GEAR, TWO LOUD so novinci na spisku že 59 nastopajočih didžejev in live actov na letošnjem festivalu ULTRA EUROPE, ki se bo med 11. in 13. julijem odvijal v Splitu. Ob njih so v današnjem paketu tudi Barks, David Mel, Edy C, Elio Riso, Emrah Is, Mossel, Gelab, Jewelz & Scott Sparks, Kryoman DJ Set, Mayavanya, DJ Max, DJ Max Cartoux, Pero Fullhouse, Rory Lynman, Silvio Hrabar, Steve Mulder, Vicetone, Vice V in hrvaško-slovenski duet Vanillaz. S tem pa seznam nastopajočih še vedno ni zaključen, saj ni razkrito še niti eno ime s programa ekskluzivnega ULTRA BEACH PARTYJA, ki ga bo 15. julija gostil hvarski hotel Amfora Grand Beach Resort.

 

Spisek nastopajočih se sicer bere kot kdo je kdo v elektronski glasbi: Armin van Buuren, David Guetta, Afrojack, Tiesto, Carl Cox, Hardwell, Martin Garrix, Nicky Romero, Fedde Le Grand, Laidback Luke, Blasterjaxx, Alesso, Disclosure, Example, Knife Party Marco Carola, Paul Kalkbrenner, Paul van Dyk, Pretty Ligts, Showtek, Steve Aoki, Sinnery James & Ryan Marciano, Chainsmokers, Danny Avilla, Orjan Nilsen, Cosmic Gate

 

LETOS KAR 5 AREN

Letos bo festival za dan daljši, odvijal pa s ebo na kar petih odrih: ob treh arenah na in okoli stadiona Poljud, bo eno gostila Zahodna obala, zaključek pa otok Hvar. K temu je treba dodati še kup prej ali slej razprodanih boat partyjev – priporčamo nakup v naprej. Trenutna cena vstopnice za vse tri festivalske dni v Splitu je 129 eur, dnevnih VIP vstopnic pa  99 eur. Kmalu bo sproščen v proajo tudi drugi paket vstopnic za ekskluzivni Ultra Beach Party na Hvaru – prvi je bil razgrabljen v trenutku. Že sedaj so vstopnice za festival kupili žurerji iz več kot 100 držav, zanimanje za festival pa presega najbolj optimistična pričakovanja organizatorjev, zato velja pohiteti pri rezervacijah namestitev, ki jih je že lani precej primanjkovalo.

 

Da bo obiskovalcem ostal festival Ultra Europe v res lepem spominu, so organizatorji s podjetjem Travel 2 Ultra pripravili seznam priporočenih nastanitev v partnerskih hotelih, ki izpolnjujejo primerne kvalitetne standarde. Možen je tudi nakup paketov, ki vključujejo namestitev, prevoze in festivalske vstopnice. Tam boste našli tudi osnovne informacije o prometni povezanosti, festivalskih lokacijah in načini prevoza na festival. Sveže informacije o festivalu najdete na www.ultraeurope.com, in FB-profilu www.facebook.com/UltraEurope.

 

Nastanitev, prevoze in boat partyje zagotavlja soorganizator prireditve, agencija Collegium Mondial Travel – www.collegium.si  in www.travel2ultra.com.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.