Podiplomski študij na Fakulteti za upravo – Kakovost na prvem mestu!

Razmišljate o nadaljevanju študija na podiplomski stopnji? Odločite se za Fakulteto za upravo Univerze v Ljubljani! Zagotavljamo vam pridobitev uporabnih znanj s področij uprave, prava, ekonomije, organizacije, menedžmenta in informacijskih tehnologij. S pridobljenim znanjem in kompetentnostjo boste lahko postali pomemben del zgodb o uspehu v javnih in zasebnih organizacijah.


MAGISTRSKI ŠTUDIJSKI PROGRAM UPRAVA 2. STOPNJA

Prvi slovenski študijski program s področja uprave, ki je pridobil prestižno mednarodno akreditacijo s področja javne uprave – EAPAA. Program sledi razvojnim usmeritvam upravnih sistemov, v katerih se kot nadgradnja upravnega prava vse bolj uveljavljajo sodobna načela menedžmenta, organizacije, ekonomike in informatike javnega sektorja.

Po zaključenem študiju boste kot magister/magistrica upravnih ved in kot strokovnjak za področje uprave sposobni reševanja najzahtevnejših izzivov v javni in poslovni upravi.

 

SKUPNI MAGISTRSKI ŠTUDIJSKI PROGRAM MANAGEMENT V UPRAVI 2. STOPNJA

Študij managementa, ki ga izvajamo v sodelovanju s Fakulteto za organizacijske vede v Beogradu. Program, pri katerem predstavljajo težišče študija vsebine managementa v upravi, zagotavlja pridobitev specifičnih znanj za delo na najzahtevnejših vodstvenih mestih. Program se izvaja v slovenskem, srbskem in angleškem jeziku. Ob zaključku študija pridobite skupno diplomo obeh institucij.

Kot magister/magistrica managementa v upravi boste pridobili kompetence za opravljanje  najzahtevnejših strokovnih in vodstvenih del v javnem sektorju!

 

Dodatni razlogi za podiplomski študij na Fakulteti za upravo?

          Predavanja in seminarje izvajamo v popoldanskem času.

          Predmeti si sledijo modularno.

          Brezplačni redni študij tudi za zaposlene.

          Mednarodne izmenjave so široko dostopne.

          Mednarodna akreditacija kot ključna prednost s primerljivimi programi.


Več o študijskih programih na spletni strani Fakultete za upravo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.