Podjetni petek

Nefiks s sodelovanjem s podjetjem Hidra pripravlja Podjetni petek. Akcija bo potekala v kontekstu Globalnega tedna podjetništva. Mladim se tako ponuja izjemna priložnost spoznati podjetje, kot je Hidria. Podjetje se namreč uvršča med vodilne evropske in svetovne korporacije na področju klimatizacije in avtomobilskih tehnologij.
Lahko bomo izvedeli kako in na kak način postati bolj zaposljiv. Z zanimivimi debatami se bodo predstavili sodelavci Nefiksa in Hidrie.
Hidria s svojo dejavnostjo prispeva k razvoju naravnega in družbenega okolja. Temelj sodelovanja s poslovnimi partnerji pa predstavljajo, v današnjem času štiri zelo pomembne vrednote, in sicer: odgovornost, znanje in kompetentnost,inovativnost ter odličnost.
Podjetni petek je tako zelo dobra priložnost spoznati podjetje Hidria in pa seveda tudi neformalno združenje Nefiks. Hidria je namreč prvo podjetje, ki je prepoznalo vrednost Nefiksa, in tako na stežaj odprlo vrata ter ponudilo pomoč.
Na delavnico se je potrebno prijaviti, zato zainteresirani pohitite, saj se prijave zbirajo do 12.11 2010 oz. do zapolnitve mest. Cena znaša 15eur. Prijave pošljite na info@nefiks.net

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.