Priznanje za najboljši članek

Doc. dr. Dragan Kesič z Univerze na Primorskem, Fakultete za management Koper, je na mednarodni znanstveni konferenci Global Business Conference, …
ki je potekala na Hrvaškem v Dubrovniku, od 13. do 16. oktobra 2010, osvojil priznanje za najboljši članek z naslovom Globalization in the World Pharmaceutical Industry, ki obravnava značilnosti razvojnih globalizacijskih trendov v svetovni farmacevtski industriji.

Članek je bil izbran za najboljši članek sekcije po izboru udeležencev na konferenci, kjer so sodelovali raziskovalci iz skupaj 20 držav sveta z 32 predstavljenimi članki in referati.

Dragan Kesič je doktoriral s področja ekonomsko-poslovnih ved s tematiko globalizacijskih procesov v svetovni farmacevtski industriji. Na UP Fakulteti za management kot docent predava predmete Mednarodno poslovanje, Poslovanje v globalnem okolju in Poslovanje v evropskem okolju. Ima dolgoletne delovne in managerske izkušnje s področij mednarodnega poslovanja, globalizacije, marketinga, strateškega marketinga, strateškega planiranja in vodenja ter upravljanja podjetij. Njegova raziskovalna področja so globalizacijski procesi, internacionalizacija, management mednarodnega poslovanja, marketing, strateški marketing ter management strateškega povezovanja, združevanja, prevzemanja, vodenja in upravljanja podjetij.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.