Smo na začetku bikovskega trenda kriptovalut?

Ali lahko kriptotrg ponovi zgodbo tehnoloških delnic, ki so šle po razpoku internetnega balona in večletnem zatišju navzgor za 800 odstotkov?

Novo področje v kriptosvetu, DeFi (decentralizirane finance, kjer za večino finančnih storitev ne potrebuješ več tradicionalnih institucij), ima potencial za to, da postane t. i. disruptive tech – torej tehnologija, ki lahko popolnoma spremeni tradicionalne finančne storitve.

Tega se počasi zavedajo tudi tradicionalne finančne institucije, ki vedno bolj intenzivno vlagajo v projekte na tem področju. Ena od največjih finančnih skupin na svetu, Fidelity, je pred kratkim vložila vlogo za zagon bitcoin sklada, JP Morgan pa je investiral v ConsenSys, razvijalca blockchain aplikacij.

FOTO: Panta rei
FOTO: Panta rei

Če pogledamo graf vrednosti tehnoloških delnic (indeks NASDAQ) in pa graf vrednosti kriptotrga (vsi poslovni projekti, ki bazirajo na tehnologiji veriženja blokov in kriptovalute), vidimo, da sta skorajda identična.

To seveda ni presenečenje, saj vse nove tehnologije rastejo po istem receptu. Ko nova tehnologija pride na trg, se zaradi začetnega navdušenja in pa nerealnih pričakovanj, da bo spremenila svet čez noč, ustvari borzni balon. Nato ta poči in šele potem pridemo do tiste vzdržne in bolj dolgotrajne rasti na realnih temeljih.

Ali smo torej na začetku daljšega bikovskega trenda pri kriptotrgu? Ali nas v prihodnjih mesecih in letih čakajo fantastični donosi?

Na ta in druga vprašanja bo odgovoril avtor mednarodnih uspešnic Robert Rolih na posebnem webinarju 15. septembra, ki bo za vas brezplačen. Kliknite tu in se brezplačno prijavite!

Na njem vam bo podal tudi ključne smernice za vlaganje v ta trg in pokazal največje napake, ki jih ljudje počnejo pri tem.

Skratka, to bo webinar, ki lahko ključno vpliva na uspešnost vaših vložkov v kriptotrg in tudi širše.

Webinar bo v živo 15. septembra 2020 ob 21. uri. Vse, kar potrebujete za udeležbo, je internetna povezava. Kliknite tu in se brezplačno prijavite zdaj!

O Robertu Rolihu in njegovi knjigi The Million Dollar Decision so pisali ali govorili v več kot 50 medijih, med drugim tudi na ameriški in ruski TV. Člani njegovih plačljivih programov o investiranju pa so iz več kot 40 držav. Je redni gost najrazličnejših konferenc po svetu, leta 2015 je bil izbran za evropskega javnega govornika leta po izboru Professional Speakers Academy iz Londona. Oder si deli z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta, kot so Jack Canfield, Gary Vaynerchuk, dr. John Grey, Brian Tracy in drugi.

Na webinarju vam bo podal tudi širšo sliko o trenutnem dogajanju v svetu investiranja in tehnologije. Spoznali boste, kam gre kriptotrg in kaj se dogaja z delnicami, zlatom in drugimi sredstvi. Kriptotrg namreč ne obstaja v vakuumu in za uspešno investiranje je treba razumeti dogajanje na vseh svetovnih trgih in pa zgodovino trgov.

Kliknite tu in se brezplačno prijavite zdaj!

* Robert Rolih ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec. Ne priporoča določenih delnic, kriptovalut, skladov ali kakšnih drugih finančnih instrumentov. Če so omenjene kakšne delnice, skladi ali drugi tipi finančnih instrumentov, so zgolj iz ilustrativnih ali izobraževalnih namenov. Preden sprejmete kakršno koli odločitev glede investiranja, se o tem posvetujte s svetovalcem, ki ima ustrezno licenco.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.