Poletni glasbeni festival v Radljah ob Dravi

Slovenija, Koroška in Radlje ob Dravi dobivajo nov glasbeni festival – Summer Fest Radlje. Večdnevni glasbeni festival, ki se bo odvil ob Vodnem parku v Radljah ob Dravi poleg glasbenega vrhunca ponuja tudi veliko spremljevalnih aktivnosti.

Med 11. in 13. avgustom se bo ob Vodnem parku v Radljah ob Dravi odvijal nov glasbeni festival, kateri bo obiskovalcem nudil pester izbor glasbe na dveh odrih, bogate dnevne spremljevalne aktivnosti ter uživanje v prijetnem objemu enega od biserov koroške regije. V treh dneh bo nastopilo več kot 20 glasbenikov in glasbenih skupin, med njimi Parni Valjak, Jan Plestenjak, Magnifico, Big foot mama, Nima Godji in Sugarstarr. Poskrbljeno bo za bogat dnevni program, obiskovalci pa imajo možnost koriščenja brezplačnega kampiranja. 

Vodni park Radlje ob Dravi se ponaša z laskavim nazivom prvega in tudi edinega biološkega bazena v Sloveniji, kjer za čistočo in kakovost vode skrbijo izključno naravni organizmi. Vsi obiskovalci festivala imajo tako možnost koriščenja kopališča ter ostalih aktivnosti, ki jih vodni park ponuja. Ob Vodnem parku je vsem obiskovalcem omogočeno brezplačno kampiranje.

PROGRAM:
Obiskovalci pa lahko pričakujejo še precej več dogajanja. Skozi dan se bodo na prizorišču odvijale športne ter družabne igre, oba večera pa bosta zaznamovana s pop rock glasbo in elektronskimi ritmi.

Glavni oder bodo v petek zavzeli hiti legendarne zasedbe Parni Valjak, ki se jim pridružuje eden in edini – Magnifico. Petkov večer dopolnjujejo Nina Pušlar, zmagovalci natečaja ŠOUROCK’17 Blue Town’s Radio, domačo Koroško pa zastopajo najbolj popularni duet v Sloveniji BQL in skupina Farty Animals.

Sobotni večer bo v znamenju bržkone največje slovenske glasbene zvezde Jana Plestenjaka, ob njem pa se bodo množici ob Vodnem parku predstavili še Big Foot Mama, Elvis Jackson, Nipke, CoverLover, eden najbolj znanih kantavtorjev Milan Kamnik ter energična skupina trobilcev, pihalcev in tolkalcev – Brass band Radlje.

Na elektronskem odru se bo obiskovalcem predstavilo več kot 10 izvajalcev, iz Nemčije prihaja SugarstarrNima Gorji je že nekaj let rezident elitnih klubov na Ibizi, v dveh dneh pa se jima pridružuje še Tim Urbanya, slovenski DJ in radijski voditelj oddaje RH 202 ter še 10 DJ-ev, med njimi Dave Manali, Kareem Da-li, Overheads, Tion, EK, Keep distance in Mint.

Organizatorji v celotnem vikendu pričakujejo več tisoč navdušencev poletnih festivalov in hkrati zagotavljajo, da bo prireditev pripravljena ter varovana na najvišjem možnem nivoju. Poskrbljeno bo tudi za dodatne avtobusne linije, ki bodo obiskovalcem nudile odhod s festivala do večjih bližnjih mest (Ravne na Koroškem, Slovenj Gradec, Maribor, Velenje).

Vstopnice, tako festivalske kakor dnevne, so na voljo voljo preko vseh prodajnih mest Eventima (splet, bencinske črpalke, pošte, trafike …).

Več informacij o poletnem festivalu v Radljah na www.summerfest.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.