Pomoč ob zaključku študija

Prihaja poletje, čas, ko se študentje zakopljejo med zapiske, knjige in ostalo študijsko literaturo. Za mnoge študente zaključnih letnikov je ta čas še posebej pomemben, saj jih pred zaključkom čaka še zadnja pomembna preizkušnja – diplomska oziroma magistrska naloga. Bodočim diplomantom in magistrom želimo v Fundaciji Študentski tolar, ustanovi ŠOU v Ljubljani, s pozivom »S Tolarjem do diplome« to obdobje kar se da olajšati.

 

Program S Tolarjem do diplome vključuje:

  • brezplačno lektoriranje diplomskih ali magistrskih nalog skupaj s pregledom angleškega povzetka za prvih 100 prosilcev, katerih vloga bo odobrena;
  • brezplačno tiskanje do treh izvodov diplomskih ali magistrskih nalog za prvih 300 študentov – za voljo tiskanja se študenti zglasijo v fotokopirnici Zavoda ŠOLT v študentskem naselju v Rožni dolini.

 

Poziv traja do 30. 9. 2015.

Več informacij o pozivu je na voljo na naši spletni strani www.studentski-tolar.si.

 

Damjan Vinko, predsednik uprave Fundacije Študentski tolar: »Zaključek študija je navkljub veselemu dogodku že sam po sebi stresen. Zato smo se v Fundaciji Študentski tolar odločili, da tudi letos priskočimo študentom ob zaključku študija naproti in jim vsaj deloma to obdobje olajšamo. Študentom ponujamo brezplačno lekturo njihovih zaključnih del in brezplačno tiskanje le-teh. Za znanje in zagovor pa bodo, kot vedno, morali poskrbeti sami.«

 

Namen Fundacije Študentski tolar, ki jo je leta 2006 ustanovila Študentska organizacija Univerze v Ljubljani, je pomagati študentom v stiski in si prizadevati za izboljšanje socialnega položaja študentov. V okviru naših programov poleg omenjenega nudimo študentom še denarne pomoči, različne subvencionirane jezikovne, strokovne in športne tečaje ter športne vadbe. Na naši spletni strani lahko preverite, kakšno pomoč ponujamo, kdaj in kako lahko študenti za pomoč zaprosijo ter kdo vse prispeva sredstva za pomoč socialno šibkim študentom.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.