Pomoč prizadetim v poplavah

V poplavah ob koncu preteklega tedna so nekateri izgubili praktično vse. Voda je vdrla v več tisoč stanovanj širom Slovenije ter uničila pohištvo in gospodinjske aparate, številnim pa tudi vsa oblačila in obutev. Spletni daritveni oglasnik Podarimo.si je v sodelovanju s prizadetimi občinami pripravil možnost darovanja fizičnih predmetov. 
Vsi, ki bi želeli pomagati sokrajanom, prizadetim v poplavah preteklega konca tedna, lahko od danes naprej na daritvenem oglasniku www.podarimo.si darujete predmete kot so stanovanjska oprema, gospodinjski aparati, oblačila in obutev ter druge življenjske potrebščine. V sodelovanju z občinami je v oglasu mogoče izbrati občino, katere prizadetim v poplavah želite pomagati. Podarjajte le predmete, ki so v izpravnem stanju, delujoči in se jih ne bi sramovali uporabljati. 
Vsi prizadeti v poplavah lahko na Podarimo.si z objavo oglasa tipa Potrebujem objavite svoje potrebe po predmetih, ki vam jih je uničila voda. Na daritvenem oglasniku Podarimo.si je mesečno objavljenih več kot 2000 oglasov tipa Podarim, največ ravno za stanovanjsko opremo, zato bodite nanje pozorni.

Obenem v uredništvu daritvenega oglasnika Podarimo.si naprošajo vse uporabnike oglasnika, naj se na oglase, namenjene žrtvam poplav, javljajo le tisti, ki so resnično upravičeni do pomoči.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.