Pomoč z diplomsko ali magistrsko nalogo študentom v stiski

na kupu knjig kapica diplomanta, zraven zavita diploma

Fundacija Študentski tolar je objavila program S tolarjem do diplome 2021, s katerim želi študentom, ki so se znašli v stiski, pomagati pri zaključnih nalogah.

Program vključuje brezplačno lektoriranje diplomskih ali magistrskih nalog s pregledom angleškega povzetka. Sredstva za izvajanje programa zagotavlja ŠOU v Ljubljani.

Pomoč bo namenjena 30 študentom

Pravica do pomoči v okviru programa pripada osebam, ki zaključujejo študij na kateremkoli visokošolskem ali višješolskem zavodu članice ŠOU v Ljubljani in niso v rednem delovnem razmerju.

Članice ŠOU v Ljubljani so vse fakultete Univerze v Ljubljani ter Fakulteta za državne in evropske študije, Šolski center za pošto, ekonomijo in telekomunikacije in Šola za risanje in slikanje.

Program traja do porabe sredstev, a največ do 30. septembra. Pomoč bodo namenili prvim 30 prosilcem, katerih vloga bo odobrena, zato pozivajo, da zainteresirani pohitijo s prijavo.

Za informacije o prijavi obišči spletno stran Študentskega tolarja, kjer sta objavljena tudi razpisna dokumentacija in prijavni obrazec.Fundacija Študentski tolar

Sabina Zorman
+ objave

Novinar

LEAVE A REPLY

Please enter your name here
Please enter your comment!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.