Pomoč z diplomsko ali magistrsko nalogo študentom v stiski

Fundacija Študentski tolar je objavila program S tolarjem do diplome 2021, s katerim želi študentom, ki so se znašli v stiski, pomagati pri zaključnih nalogah.

Program vključuje brezplačno lektoriranje diplomskih ali magistrskih nalog s pregledom angleškega povzetka. Sredstva za izvajanje programa zagotavlja ŠOU v Ljubljani.

Pomoč bo namenjena 30 študentom

Pravica do pomoči v okviru programa pripada osebam, ki zaključujejo študij na kateremkoli visokošolskem ali višješolskem zavodu članice ŠOU v Ljubljani in niso v rednem delovnem razmerju.

Članice ŠOU v Ljubljani so vse fakultete Univerze v Ljubljani ter Fakulteta za državne in evropske študije, Šolski center za pošto, ekonomijo in telekomunikacije in Šola za risanje in slikanje.

Program traja do porabe sredstev, a največ do 30. septembra. Pomoč bodo namenili prvim 30 prosilcem, katerih vloga bo odobrena, zato pozivajo, da zainteresirani pohitijo s prijavo.

Za informacije o prijavi obišči spletno stran Študentskega tolarja, kjer sta objavljena tudi razpisna dokumentacija in prijavni obrazec.Fundacija Študentski tolar

Prejšnji članekSkrivnost pridelave roséjev
Naslednji članekSlovenske serije doživljajo preporod

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.