PONYJEVI EKSKLUZIVNI RED PARTY PAKETI VSTOPNIC ZA NEPOBOLJŠLJIVE ŽURERSKE ZVERINE

Pred slabim tednom dni je na sceni dodobra završalo, saj je organizator Black Pony uradno potrdil novico, da 24. junija k nam prihajata dva velikana elektronske glasbe – DJ TIËSTO in CALVIN HARRIS, ki bosta nastopila na Red SUMMER PARTY-ju.

Zdaj pa vam povemo tudi to, da je organizator danes začel s predprodajo 2veh  paketov vstopnic. Vsi, ki želite vstopnice za  TIËSTA in CALVINA HARRISA kupiti ceneje – to je za 19 € – lahko to storite SAMO DANES (torek, 20/3) in JUTRI (sreda 21/3) na vseh Eventimovih prodajnih mestih, vključno z vsemi Petrolovimi servisi po Sloveniji.

 

Za prave žurerske zverine pa je na voljo tudi dvojni paket vstopnic, kar pomeni, da boste lahko za samo 35 EUR zaplesali s kar 5etimi giganti elektronske glasbe: MARTIN SOLVIEG, TIËSTO, YOLANDA BE COOL, CALVIN HARRIS in GRAMOPHONEDZIE! Torej 2 partija za eno ceno!

 

Vstopnice se bodo po teh cenah prodajale SAMO DANES (torek, 20/3) in JUTRI (sreda 21/3). Za več informacij se obrnite na dežurnega Black Ponyja na www.redparty.eu, ki ažurno odgovarja na vsa vaša vprašanja.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.