Popoldnevi dramske igre v parku Tabor

Dramska šola Barice Blenkuš bo med 14. in 17. majem 2012 v sodelovanju z društvom Prostorož popestrila dogajanje v parku Tabor z javnimi vajam, za vse obiskovalce pa pripravlja tudi nagradni natečaj.

 

Med 14. in 17. majem 2012 se bodo slušatelji osmih programov Dramske šole Barice Blenkuš v parku Tabor pripravljali na zaključne predstave. Na javnih vajah bodo različne starostne skupine slušateljev izpilile svoje vloge, sodelovanje s soigralci in nastop pred občinstvom. Popestrili bodo dogajanje v Kulturni četrti Tabor ter obiskovalcem približali dramsko igro in improvizacije. Hkrati pa jim ponudili pred-premierni vpogled v njihove zaključne predstave, ki bodo v celoti prikazane med 25. in 27. majem na 22. Malem festivalu zaključnih predstav v Plesnem teatru Ljubljana.

 

V sklopu javnih vaj bo potekal tudi nagradni natečaj za vse obiskovalce. DŠBB vas vabi, da se udeležite javnih vaj in posnamete nekaj fotografij ali video. Svojo najljubšo fotografijo ali video nato pošljete na info@dsbb.si ali objavite na njihovem Facebook profilu do ponedeljka, 21. maja 2012. Najboljša fotografija ali video bo nagrajen.

 

Za več informacij o javnih vajah, natečaju ali Malem festivalu zaključnih predstav obiščite www.dsbb.si.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.