Posebna abonmajska ponudba Slovenskega narodnega gledališča Maribor v sezoni 2014/2015 za študente

Eden izmed rezultatov dobrega sodelovanje Univerze v Mariboru in Slovenskega narodnega gledališča Maribor je tudi posebna, še posebej ugodna ponudba gledaliških abonmajev za študente v prihajajoči sezoni 2014/2015.

V abonmaju DRAMA UNIVERZA bodo na sporedu Lulu v režiji Diega de Bree, Pohujšanje v dolini šentflorjanski v režiji Janusza Kice, Hedda Gabler v režiji Mateje Koležnik, Svatba v režiji Eduarda Milerja in Drakula v režiji Paola Magellija. Cena abonmaja za študente je 35 eur.

V abonmaju OPERA IN BALET UNIVERZA bodo izvedli sodobni balet Nevarna razmerja v koreografiji Valentine Turcu in Lea Mujića – koprodukcijo z Dubrovniškimi letnimi igrami in Festivalom Ljubljana in Stabat Mater v koreografiji Edwarda Cluga, Mozartovo Čarobno piščal, Poulencove Pogovore karmeličank ter Labodje jezero Petra Iljiča Čajkovskega. Cena abonmaja za študente je 37 eur.

Študentom je na voljo tudi SIMFONIČNI CIKEL, kjer bomo na petih koncertih prisluhnili tehtnim delom iz klasicistične in poznoromantične tradicije ter glasbenim delom pozne romantike ter impresionizma. Cena abonmaja za študente je 25 eur.

Vpis abonmajev bo po posameznih fakultetah potekal od 6. do 10. oktobra, pri gledališki blagajni SNG Maribor pa od 13. do 18. oktobra 2014.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.