Vse športnike vabimo na brezplačni fitnes, aerobiko in savno!

Dobimo se v ponedeljek, 6.10. 2014 v najboljšem fitnes centru v Ljubljani FIT13!

Za vas pripravili neverjetno ponudbo

Preprečite deformacije hrbtenice od celodnevnega sedenja v klopeh in naredite nekaj zase že danes, saj je skrb za zdravo telo bistvenega pomemna pri uspešnosti samega študija. Ta  zahteva dobro psihofizično kondicijo, zato sta zdrava prehrana in gibanje najpomembnejša.

Fitnes dvorana je opremljena z najnovejšo opremo znamke Technogym proizvajalca št. 1 v Evropi, pri vadbi pa vam svetujejo kvalificirani inštruktorji. Pohvalimo se lahko tudi z urejenimi garderobnimi prostori in čistočo, ki je za nas v Fit 13 velikega pomena. V aerobični dvorani vam nudimo veliko izbiro skupinskih vadb, ki so prilagojene različnim okusom in starostim (PAIN, BODY PUMP, BODY ATTACK, BODY BALANCE, BODY STEP, GRIT, ZUMBA, TNZ, Zlata leta) z visoko kvalificiranimi inštruktorji, pod mentorstvom  inštruktorja z največjim obiskom aerobike v Sloveniji.

Z oktobrom uvajamo novo zelo popularno funkcionalno vadbo  (BOOT CAMP, TRX, Tabata, CrossCore, Metabolic Effect, itd) pod mentorstvom enega najboljših vaditeljev funkcionalnih vadb. 

 

Sončni studio trenutno ponuja 7 solarijev Ergoline.

 

Vabimo, da obiščete  fitnes center FIT13, kjer se boste sprostili in pridobili nove moči za športne in ostale podvige.

Izkoristite akcijsko ceno EUR 44,00 za mesečno vstopnico za fitnes, vodene vadbe in savno (finsko, turško in infra) ter dogodek v ponedeljek, 6.10. 2014 – brezplačno fitnes, vodene vadbe in savna za vse rojene po letu 1988!

 

FIT13 

Fitnes center, sončni studio

Brnčičeva 13

1231 Ljubljana-Črnuče

 

Odpiralni čas:

ponedeljek –  petek

6:30 – 23:00

sobota, nedelja in prazniki

8:00 – 22:00

 

T: +386 1 5302258

E: info@fit13.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.