Postani zvezda razgovorov

Young woman signing contracts and handshake with a manager
Foto: djiledesign iz iStock

Že v času študija si se verjetno srečal z iskanjem dela in zaposlitvenimi razgovori s potencialnim zaposlovalcem. Mnogi sicer dobri kandidati lahko izpadejo iz selekcijskega postopka zato, ker se ne znajo primerno vesti na razgovoru, niso pripravljeni na postavljena vprašanja ali pa imajo tremo.

Zdaj je priložnost, da prestanete podoben selekcijski postopek, s katerimi se boste srečali pri iskanju dela in se seznanite, kako bi se izkazali, če bi šlo za pravi razgovor. Selekcijski postopek, ki ga organizira Karierni centri Univerze v Ljubljani, bo sestavljen iz dveh delov; psihološkega testiranja in simulacije selekcijskega postopka.

Psihološko testiranje bo potekalo v štirih terminih, in sicer 7., 9. in 10. marca ob 16. uri, ter 10. marca tudi ob 10. uri v prostorih Univerze v Ljubljani. Psihološki testi bodo služili za podlago simulacije selekcijskega postopka. Postopek bo trajal predvidoma eno uro.

Po opravljenih testih se dogovorite za termin za simulacijo selekcijskega postopka, ki bo potekal individualno. Na dogovorjenem terminu bodo prisotni študentje oddelka za psihologijo in karierni svetovalec Kariernih centrov Univerze v Ljubljani. Po opravljenem razgovoru vam bo analiziral opravljeni razgovor, posredoval priporočila za v prihodnje in rezultate psiholoških testov.

Na testiranje se morate predhodno prijaviti, saj je število mest omejeno. Prijave zbirajo do 28. februarja 2011 oz. do zapolnitve prostih mest na e-mail naslovu: urska.gruden@uni-lj.si.