Potrebuješ sobo?

Roki za oddajo vlog za bivanje v študentskih domovih in pri zasebnikih s subvencijo se iztekajo – medtem ko so se že iztekli za oddajo vlog za bivanje v študentskih domovih, je potrebno oddati še vloge za podaljšanje bivanja v študentskih domovih (do 22. 8. 2011) ali za bivanje pri zasebnikih s subvencijo (do 20. 8. 2011). Zaradi pomanjkanja prostora v študentskih domovih si bodo morali mnogi študentje tudi letos sami poiskati namestitev na trgu. Pri tem jim bo v pomoč m2 Brezplačna posredovalnica sob, kjer študentom in lastnikom tudi brezplačno pravno svetujejo pri sklepanju najemnih pogodb in urejanju najemnih razmerij, pri prijavi stalnega in začasnega bivališča, pridobitvi subvencioniranega bivanja pri zasebnikih ter seznanjajo lastnike stanovanj z možnostjo pridobitve subvencije.
Več o najemnih razmerjih lahko študentje preberejo na www.svetovalnica.com, oglase in več informacij o m2 Brezplačni posredovalnici sob pa najdejo na spletni strani http://www.svetovalnica.com/sobe/ ali na telefonski številki 080/98 67.

M2 Brezplačno posredovalnico sob lahko tudi obiščete, in sicer od ponedeljka do četrtka med 9.00 in 18.00 ter v petek od 9.00 do 15.00 v Študentski hiši SRCe na Židovski stezi 6, 1000 Ljubljana.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.