OKTOBRA JE ČAS ZA NORO ZABAVO

Niki Belucci, Kosta Radman, Miss Lala, DJ Carlo, Freemansons in DJ Charlote Narni nastopajo pod sloganom Pay less – Party More!
Klub Extreme v Kranju pripravlja mesečni festival, kjer se bo z eno vstopnico plesalo kar štiri vikende. Pa naj še kdo reče, da so dobri partyji samo na plaži!

PETEK, 7. OKTOBER:
Niki Belucci je lepotica madžarskega porekla, ki nikoli ne spi. Pravijo, da je najbolj seksi didžejka na svetu, ki poskrbi, da slišite le najboljše house uspešnice, hkrati pa navduši s svojim ekstravagantnim nastopom. Dobra glasba, ples in gola koža bodo glavni akterji večera.

SOBOTA, 15. OKTOBER:
Naravnost iz kluba Papaya na Pagu se bo poletno vzdušje transportiralo v Kranj. Kosta Radman, Miss Lala in DJ Carlo, ki med poletjem skrbijo za glasbeno podlago v klubu Papaya, bodo tokrat za poletno vibro poskrbeli v klubu Extreme. Zagotavljajo, da vam bo vroče tako kot sredi poletja.

PETEK, 21. OKTOBER:
Večer bo idealen za ples s Freemansons, ki so zaščitni znak za dober party. Zazveneli bodo hiti kot so “Believer”, “Love on my mind”, “Raind down love”, “When you touch me” in “Heartbreak”. Z deklarirano največjima žurerjema je težko narediti slab party.

SOBOTA, 29. OKTOBER:
In za konec festivala še gospodična naravnost iz Londona – DJ Charlote Narni. Kariero je začela kot plesalka, nato pa je izbrala drugo stran mešalne mize, kjer že dobra tri leta skrbno izbira glasbo in skrbi za zabavo množice. Ples pod taktirko noro seksi didžejke – nemogoče se je upreti!
Mesec dobrih zabav s samo eno vstopnico. Zagotovite si svojo čim prej.

VSTOPNICE:
Cena vstopnice je 17 EUR

PREDPRODAJA: Na vseh Eventimovih prodajnih mestih po Sloveniji

V primeru razprodaje, bo na dan dogodka, na voljo le še 200 vstopnic
Vsak dogodek bo imel na dan dogodka svojo ceno.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.