Pred vrati je mednarodni festival ‘Igraj se z mano’!

Zadnji teden v maju bo ponovno rezerviran za mednarodni festival ‘Igraj se z mano’, katerega namen je vključevanje oseb s posebnimi potrebami v družbeno življenje, bo tudi letos razigral mestna središča Maribora, Ljubljane in Mute.

Igrivost, ki jo s seboj prinaša festival ‘Igraj se z mano‘, bo najprej med 28. in 31. majem zavzela Kongresni trg v Ljubljani, se nato 7. junija preselila na Osrednji trg na Muto, zatem pa ponovno oživela 11. in 12. junija na Trgu svobode v Mariboru.

Skoraj 110 različnih delavnic in 170 nastopajočih skupin napoveduje, da bo tokratno druženje najpestrejše do sedaj.

Igre, izobraževalne in ustvarjalne delavnice, športne aktivnosti, plesni, pevski, gledališki in lutkovni nastopi, animacijski kotički. Vse to vas čaka na že sedmem Mednarodnem festivalu ‘Igraj se z mano’.

Drugačnost ni ovira za uspeh!

Otroci, mladi in odrasli s posebnimi potrebami in tisti brez bodo z medsebojno igro, delavnicami in nastopi ponovno pokazali, da drugačnost ni ovira za uspehe, sodelovanje, sklepanje prijateljstev in medsebojno pomoč.

  • Kongresni trg, Ljubljana

IGRE, USTVARJALNE DELAVNICE, ANIMACIJE, PREDSTAVE: od torka, 28. do petka, 31. maja, med 9.00 do 13.30, v petek tudi med 17.00 in 20.00.

Prizorišče bodo vse festivalske dni med 6.00 in 8.00 pripravljali mladostniki z motnjo v duševnem razvoju iz Doma Janeza Levca skupaj s prostovoljci z značilnim razvojem.

  • Trg svobode, Maribor

IGRE, USTVARJALNE DELAVNICE, ANIMACIJE, PREDSTAVE: torek, 11. junij in sreda, 12. junij, med 9.00 in 14.00

  • Osrednji trg, Muta

IGRE, USTVARJALNE DELAVNICE, ANIMACIJE, PREDSTAVE: petek, 7. junij, med 9.00 in 14.00

Celoten program festivala in več informacij boš našla na spletni strani www.igrajsezmano.eu.

http://www.igrajsezmano.eu/Festival/Program2013.aspx

Tina Pečan

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.