Predavanje danskega poslovneža

Na Ekonomski fakulteti bo 5.marca predaval danski poslovnež Lars Kolind. Kolind je javni govorec, izredni profesor, član upravnega odbora in nekdanji predsednik uprave Grundfosa. Predstavil bo koncept “UNBOSS”, katerega je soavtor.

Klub Š.E.F. vabi na predavanje 5. marca 2013 na Ekonomsko fakulteto Univerze v Ljubljani  med 11 in 12 uro. Predavanje bo potekalo v dvorani Ekonomske fakultete. Namenjeno je študentom iz različnih fakultet in je brezplačno. Zaradi organizacije in prostora se je na dogodek potrebno prijaviti na info@klub-sef.si najkasneje do 1. marca 2013. Brez prijave vstop ne bo mogoč. Predavanje bo potekalo v angleškem jeziku. 

Klub Š. E. F. vabi na predavanje danskega poslovneža z mednarodnimi izkušnjami. Lars Kolind je javni govorec, izredni profesor, član upravnega odbora in nekdanji predsednik uprave podjetja Grundfos. Znan je tudi,kot avtor koncepta špageti organizacije (podjetje Oticon) in soavtor koncepta UNBOSS. Lars Kolind je specialist za preoblikovanje zrelih organizacij v okretne, inovativne in v rast naravnane družbe.  Na predavanju bo predstavljena preizkušena metoda delovanja, ki prinaša znanje o veliko večjih dosežkih z veliko manj in pojasnjuje kako lahko managerji in zaposleni dosežejo večji vrednost. 

Koncept Unboss…

Unboss je vodja novega časa. To je oseba, koncept, proces in gibanje. Zastareli načini vodenja so preteklost, zdaj je čas za drugačno razmišljanje in za postavljanje vrednot in namenov v ospredje. 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.