Art market Ljubljana

V zimskih mesecih si lahko ogledate prireditev Art market Ljubljana, ki gosti različne in zanimive ustvarjalce, ki privabljajo s svojimi izdelki. Prireditev s stojnicami si lahko ogledate v Atriju glavne pošte v Ljubljani na Čopovi ulici.

Art market Ljubljana je projekt, ki deluje že od leta 2000. V projektu sodelujejo različni avtorji iz vse Slovenije. Cilj projekta je namreč javnosti predstaviti kvalitetne in unikatne ustvarjalce. Pri projektu sodelujejo študentje, upokojenci in vsi ostali. Sodelujejo lahko že vsi poznani ustvarjalci in tudi tisti, ki so komaj na začetku ustvarjalne poti. S projektom želijo povečati ponudbo v prestolnici in prispevati k mednarodni unikatnosti države. Prireditev je do sedaj zelo obiskana in zaželena tako s strani meščanov, kot turistov.  

 

Stojnice so na ogled že od leta 2000 in sicer med majem in oktobrom. Tako avtorji, ki jih izberejo razstavljajo, ustvarjajo in prodajajo svoje izdelke. S tem spodbujajo množico k aktivnemu razmišljanju o nastanku posameznih del in izdelkov, nudijo pa jim tudi neposredni stik z avtorji.

V zimskih mesecih Art market gostuje v Atriju glavne pošte v Ljubljani na Čopovi. 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.