Predbožično dogajanje na FF, PEF in FNM UM

Študentje Filozofske fakultete, Pedagoške fakultete in Fakultete za naravoslovje in matematiko v prazničnem času spet pripravljajo obilico pestrega in veselega dogajanja na fakulteti.
Ponovno bodo organizirali tradicionalni božični koncert in dobrodelni božični ART sejem, pripravili pa so tudi nekaj presenečenj, ki bodo v tem božičnem času na obraz marsikomu narisale nasmešek.

Že v ponedeljek, 13. decembra, se bo v avli Filozofske fakultete začel Dobrodelni art sejem, kjer se bodo študentje in študentke FF, PEF in FNM predstavili s svojimi unikatnimi izdelki, 1 € od vsakega prodanega izdelka pa bodo namenili v dobrodelne namene organizaciji Koraki za korakce. Poleg Art sejma bo letos potekal tudi Dobrodelni bazar, ki ga pripravljajo v sodelovanju z Društvom psihologov Maribor. Denar, zbran na dobrodelnem bazarju pa bo v celoti predan prej omenjeni organizaciji. Art sejem in dobrodelni bazar bosta potekala tri dni in tako tvorila jedro božičnega dogajanja.

V torek, 14. decembra, bodo pestro in živahno dogajanje začinili s peko palačink, s katerimi se bodo lahko posladkali študentje in obiskovalci. Lahko pa se bodo ogreli tudi s toplim čajem, ki bo prav prijetno zadišal po prihajajočih praznikih.

Tridnevno božično dogajanje bodo v sredo, 15. decembra ,od 12. uri v amfiteatru zaključili s tradicionalnim Božičnim koncertom, kjer se bodo predstavili študentje vseh treh fakultet fakultet, ki se v prostem času ali profesionalno ukvarjajo z glasbo. Kot posebna gostja pa bo nastopila tudi Bilbi, ki na radijskih postajah od septembra razvaja s pesmijo »Hvala za vijolice«, njeni uspešni koncerti pa ostanejo v spominu kot posebno doživetje še dolgo. Na koncertu bodo podelili tudi sredstva, ki so jih zbrali v teh treh dneh božičnega dogajanja.

Organizatorji vljudno vabijo, da preživite te predpraznične dneve z njimi in prispevate k dobremu vzdušju.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.