PRedigra: Recept za uspeh OdPRte kuhne

Na prvi spomladanski dan se v središču Ljubljane vsako leto začne nova sezona priljubljene tržnice vonjav in okusov – Odprta Kuhna. Dimljen losos, črna rižota, arabske dobrote, kranjska klobasa, veganske jedi, domače pivo in tortice – Odprta kuhna je prav posebna tržnica sveže pripravljenih dobrot! Tako kot vsako leto, se bo tudi letos zvrstilo več kot 50 najboljših restavracij, kmečkih turizmov in samostojnih kuharskih mojstrov.


Lior Kochavi, idejni vodja projekta, je z Odprto kuhno želel dati restavracijam možnost, da se predstavijo, hkrati pa domačinom in turistom ponuditi edinstveno in kreativno kulinarično izkušnjo.

Kaj vse se kuha na Odprt kuhni, lahko vsak petek poskusite na Pogačarjevem trgu. Če bi pa radi izvedeli, kaj se kuha v zaodrju Odprte kuhne, pa vas vabimo, da se nam pridružite v četrtek, 28. maja, ob 17. uri, v predavalnici 7 na Fakulteti za družbene vede, kjer bo Nina Gaspari (Provokativ), ki skrbi za PR Odprte kuhne, razkrila vse njene zanimivosti in odgovorila na vsa zastavljena vprašanja.

Prijave: info@ssprss.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.