PRedigra: Spretno spletno poslovanje

Še ne veš, kje boš v sredo, 8. januarja ob 18.00? Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS) ima odgovor! Vabimo te, da se nam pridružiš na PRedigri: Spretno spletno poslovanje. Kdo bo tokrat delil z nami  svoje znanje?

 

Nekdo, ki pri svojem delovanju že od samega začetka poskuša strateško, kreativno in poslovno izkoristiti možnosti interaktivnih medijev in jih s tem kvalitetno umestiti v vsako komunikacijsko akcijo. Nekdo, ki se z digitalnimi mediji ukvarja že od leta 1999, ko je vodil postavitev enega od prvih uspešnih medijskih on-line projektov v Sloveniji:  www.mladina.si. Nekdo, ki je predsednik Slovenske oglaševalske zbornice (SOZ), vodi zaposlitveni portal MojeDelo.com IN je tudi predsednik IAB (Interactive Advertising Bureau) Slovenia. Nekdo, ki je ustanovila agencijo za digitalni marketing Sonce.net in kasneje še agencijo Senca, specializirana za področje  zakupov  spletnega prostora. Nekdo, ki je med drugim tudi izvršni direktor Kolektive. Naštevali bi lahko v nedogled, ampak se bomo zaenkrat ustavili tukaj in vam razkrili njegovo ime. Z nami bo Zoran Savin

Zabeležite si torej 8. januar kot dan, ko bomo spoznali spletne poslovne modele. Vidimo se ob 18.00 na Fakulteti za družbene vede v predavalnici 6.

Prijave na: info@ssprss.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.