Prednovoletni utrinki med študenti!

Silvestrovo se vztrajno približuje. Že veste, kje boste preživeli najdaljšo noč v letu? Boste leto 2011 dočakali v krogu prijateljev in domačih ali se boste z zbrano družbo odpravili v tujino? Kaj pa imajo v načrtu naši študentje?

Maja Pečjak
O novoletnem dogajanju še nisem prav veliko razmišljala, saj se mi še vedno zdi kar precej daleč, toda najverjetneje ga bom preživela nekje v centru Kranja. Če bi lahko silvestrovala kjerkoli, bi se verjetno odločila za rajanje nekje ob morju. V prazničnih dneh bi se predvsem rada spočila od vseh obveznosti in preživela nekaj časa z domačimi. Menim, da ni novega leta brez pravih prijateljev, zato upam, da bomo tudi letos skupaj nazdravili letu 2011.

Petra Kalan, Evropska pravna fakulteta Nova Gorica
Novo leto bom preživela v turističnem naselju Dole s fantom in domačimi. Menim, da ni pomembno, kje si, ampak s kom si! Niti ni pomemben kraj, le da si z ljudmi, ki so ti blizu. Če bi že bilo mogoče vse, potem bi si želela, da bi silvestrovo lahko preživela z vsemi, ki mi veliko pomenijo. Marsikdo za silvestrovo odpotuje, a jim vseeno privoščim, da silvestrovo preživijo, kjer si želijo.
Prazničnega počitka bo letos bolj malo, saj imam pred seboj še nekaj izpitov. Ne uide pa kakšen kuhan »vinček« v osvetljeni Ljubljani.

Jošt Novljan
Novo leto bom preživel verjetno kar z ekipo v telovadnici, na treningu. Zato, ker trener pravi, da moramo trenirati več kot ostali. Malo šale, ampak se zna zgoditi, da bomo na silvestrovo tudi trenirali.
Če bi imel možnost, bi že novo leto preživel na Novi Zelandiji, ker pa šport tega ne dopušča, bom s tem moral še malo počakati, ampak kaj, ko je poletje še takoooo daleeeeeeeeeeeeč!
Kljub natrpanemu urniku treningov in tekem trener pravi, da ne bo počitka, zato bomo tudi čez praznike aktivni! Najraje silvestrujem v tujini, razen če je doma kakšna dobra žurka, ki se je ne sme zamuditi!
Torej, na silvestrovo se mi najprej obeta trening, potem pa rajanje pozno v noč v družbi najboljših prijateljev. Seveda, tudi petarde ne bodo manjkale!

Mojca Škofic, Logopedija in surdopedagogika
Silvestrovo bom preživela malo s prijatelji, malo pa z družino, ker je posebno noč treba preživeti s posebnimi ljudmi. Če bi lahko leto 2011 dočakala kjerkoli, bi odšla nekam, kjer je »fajn« razgled, da se vidijo ognjemeti, ampak le s pravo družbo. Prazničnega počitka bo bolj malo glede na to, da se bližajo izpiti, ampak praznično vzdušje pa vseeno ne bo šlo mimo. Vsako leto je drugačno, zato verjamem, da bo tudi letošnje, vsekakor pa se mi zdi najpomembnejše, da ga preživim z najbližjimi.
Moja silvestrska vizija je: sneeeg! Sicer pa manj kot je načrtovano, bolje je!

Nina Jerše, Fakulteta za komercialne in poslovne vede
Ker je novo leto še relativno daleč, zaenkrat še nič ne planiram, verjetno pa bom s prijatelji. Če ne bi bilo nobenih ovir, bi silvestrovo verjetno dočakala nekje v toplih krajih.
Počitka bo tudi letos bolj malo, saj že v ponedeljek, 3. 1. 2011, v službi »štartamo« s polno paro.
za novo leto sem najraje doma (v Sloveniji), in sicer nekje na toplem z izbrano družbo. Tudi sama za enkrat nimam kakšnih velikih pričakovanj, vsekakor se strinjam – manj kot načrtuješ, bolje je!

Tjaša Kržišnik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.