Predstavitev Somananda tantra šole

In ti? Kdaj se boš podal na to dolgo pot do samega sebe?“Rumi”

Somananda tantra šola se osredotoča na duhovne nauke tantre, joge in meditacije.

Predstavlja vam davno uveljavljene (vendar mogoče pozabljene) tradicione Indjiske in Tibetanske duhovne nauke,  ki so v svoji avtentičnosti za sodobnega človeka morda težko razumljivi. Podajajo jih na dostopen, razumljiv način, z jasnimi, praktičnimi navodili in vajami za vse tiste, ki iščejo svoj duhovni razvoj na osnovi avtentičnih znanj tantre.

S svojimi tečaji so gostovali v že več kot 25 državah, s preko 200 tečaji! Imajo 10000 študentov po celem svetu! Njihovi posnetki naYoutube – u štejejo 11 000 ogledov!


Kaj je Somananda Tantra šola?

V Somananda tantra šoli so oboje,  njihove sanje in njihovo poslanstvo, da približajo avtentično in zelo praktično tantro, jogo in meditacijo ljudem po vsem svetu, preko Evrope in Azije, vse do Amerike…

Specializirali so se v izjemno poglobljene izkustvene odmike­ – tantra joga delavnice, tantra meditacijske delavnice, delavnica tantrične spolnosti in zelo praktične delavnice tantrične masaže.

Namen take edinstvene zasnove njihove tantra šole je v tem, da vam približa  pristno, na energiji osnovano celovito znanje tantre, na zelo dostopen način. So tudi začetnki poučevanja Trika meditacije. To je preverjen sistem meditacije, ki zagotavlja merljive dosežke, katere dopolnjujemo s povratnimi informacijami in navodili prilagojenimi posamezniku.

Somananda tantra šola izhaja iz Kashmiri Shaivism – a, to je znanje tantre na zelo visokem nivoju in eden od najbolj popolnih metafizičnih sistemov, ki so se ohranili do danes. Študentje so vodeni čez celovit, strukturiran program s poglobljeno prakso, ciljem doseči najglobjo meditacijo in samadhi.

Poleg tega so mednarodno poznani po izobraževanjih Tantrične seksualnosti in Tantra masaže. Tantro obravnavajo v vseh pogledih, začenši z načeli obvladovanja svoje spolne moči, transfiguracije, s poudarki na izjemno zdravilnih potencialihTantre, ki se nadaljujejo vse do presunljivega obvladovanja energij, kot so na primer Kundalini.

Demonstracijo in učinke tantrične masaže, so testirali tudi znanstveniki. Rezultate lahko vidimo v TV oddaji, ki je dostopna na You – tubu in so jo videli miljoni ljudi; poučevanje take masaže je ena izmed najbolj popularnih delavnic Somananda tantra šole.

Za ogled oddaje pojdite na to povezavo: https://www.youtube.com/watch?v=AIR1lBHS2Pg

Pomemben del Somananda tantra šole je izobraževanje za učitelje. V programu šole so na voljo izobraževanja za učitelja meditacije, učitelja joge, poleg tega pa tudi izobraževanje za učitelja tantra masaže. Izobraževanj se lahko udeležite po celem svetu, v Braziliji, Mehiki in Argentini, na splošno po celi Južni Ameriki, v Indiji, kot tudi na različnih lokacijah v Evropi: v Nemčiji, Angliji, Sloveniji, Danski, Estoniji, na Portugalskem, Madžarskem, Bolgariji in drugih državah.

Odkrijte tantrično čarobnost in izjemne duhovne zaklade Tantre!

Delavnica »Duhovna umetnost dotika«

Je dobro strukturiran program vaj častitljive prakse, s katerimi dosežemo nivoje duše, ki prebivajo v globinah našega spolnega izražanja. Ljubimec v vas se bo naučil kako spodbuditi intenzivno zadovoljstvo s tantrično masažo, kot tudi, kako se predati v močna orgazmična stanja. Medtem, pa se bo zdravilec v vas, zgledoval po predstavljeni alkimiji naravnega dotika, ki se ga bo naučil izoblikovat z nadvse praktično metodologijo, ob  jasnih smernicah in z osebnim pristopom. Tantrična masaža obravnava vaše telo na energetskem in duhovnem nivoju, kar vas bo popeljalo v naslednjo dimenzijo vaše spolnosti in duhovnosti.

LETOS MAJA SE LAHKO TANTRA MASAŽE LAHKO NAUČITE V LJUBLANI. VABLJENI NA 5-DNEVNO DELAVNICO, 24.-28.05.2017 V DEVI JOGA CENTER NA VIČU.PRIJAVE IN VEČ INFO TUKAJ


Delavnico vodi Liisa Maimon, soustanoviteljicaSomananda tantra šole, izkušena tantra in joga učiteljica, ter učiteljica meditacije.

Več info na: http://somananda.org/

Kontakt: jana@somananda.org


Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.