Predstavitev vremenske aplikacije Mikija Mustra

Vsi poznamo naš najboljši  strip, ki ga je ustvaril miren, zbran človek, zadržanega in prijetnega vedenja, urejene zunanjosti, ljubezniv sogovornik, ki so mu puhle besede tuje, ki je stvaren in ravno prav zgovoren. Nasmešek se mu poredko prikrade na lica, a kadar se, je blag, nevsiljiv, prijeten. To je Miki Muster.

Gospod Miki Muster je še enkrat dokazal kako je v  koraku s časom in kako prepozna zanimivo idejo .

 

Naše podjetje As faktor d.o.o. in gospod Miki Muster smo v animirano obliko upodobili njegove največje stripovske junake in to tako, da so sedaj glavni junaki v  vremenski aplikaciji.

 

Vremenska aplikacija se imenuje WEATHER BY MIKI MUSTER , stripovski junaki , Lakotnik, Zvitorepec in Trdonija nam skozi animacijo predstavljajo vreme, ter vremensko napoved. Pripetijo se jim različne dogodivščine in nas tako vedno znova in znova nasmejijo. Največje Slovenske stripovske junake imamo sedaj priložnost približati našim otrokom in mladini tudi v  računalniški obliki kot aplikacija predvsem z glavnim namenom, da bodo lahko uživali in se nasmejali kot smo se mi.

 

Vremenska aplikacija za začetek ponuja 10 različnih animacij glede na vreme in temperaturo, pripravljamo pa že sklop novih animacij , ki jih bo uporabnik lahko poljubno nameščal za določeno vreme. Aplikacija je dostopna na GOOGLE PLAY za androide in APPLE STORE za IOS pametne telefone in tablice. Aplikacija je BREZPLAČNA,  nismo pa rekli še zadnje tako, da obljubljamo še marsikaj   

Ob sodelovanju in vzpodbudnih besedah z gospodom Musterjem smo naredili kar velik korak,  rezultat pa mislimo, da je več kot odličen. 

 

ZATO VAS SKUPAJ Z GOSPODOM MIKI MUSTERJEM VABIMO NA PREDSTAVITEV IN ZAGON APLIKACIJE,KI BO 2. JUNIJA 2015,  OB 18:00 URI V V STRIPARNICI BUCH,MURGLE CENTER, CESTA V MESTNI LOG 55,1000 LJUBLJANA

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.