Predstavljeni novi Levi’s® Curve ID modeli

Irena Lušičič, Manja Plešnar in Anamarija Avbelj so pomerile kavbojke po svoji meri.

Dogodek za medije in kupce ob uvajanju novih modelov svetovno znanih Levi’s® Curve ID ženskih kavbojk je potekel v petek, 15.4., v Levi’s® Store Citypark Ljubljana. S tem dogodkom se je začela tudi kampanija POMERI! ki daje možnost posameznih meritev v Levi’s® Store trgovinah po vsej državi, da bi vsaki stranki našli popoln par kavbojk za njeno postavo in modne preference.

Levi’s® Curve ID linijo uporablja revolucionarni sistem, ki daje poudarek na obliko ženskega telesa, ne pa velikost hlač. Novosti v kolekciji Pomlad 2011 se nanašajo na “globino” kavbojk in oprijetost hlačnic.
Da bi kupcem približali nove modele Levi’s® Curve ID so se merjenju pridružile Irena Lušičič, Manja Plešnar in Anamarija Avbelj in poskusile kavbojke, ki ustrezajo njihovi postavi.

Predvsem original blagovna znamka jeansa Levi’s ® napoveduje podaljšanje linije Levi’s ® Curve ID in še nadaljevanje revolucije v denim ženski liniji. Širjenje linije se nanaša na nove modele in velikosti. Levi’s ® Curve ID linijo uporablja revolucionarni sistem, ki daje poudarek na obliko ženskega telesa, ne pa velikost hlač.

Levi’s ® Curve ID linija je bila predstavljena in približana v septembru 2010 po vsem svetu, kar pa je osrečilo več kot milijon žensk, ko so našle kavbojke, ki se jim odlično prilegajo. Linija je rezultat raziskovalnega dela na vzorcu iz različnih materialov in velikosti na več kot 60 000 ženskah po vsem svetu.

“Levi’s ® je prepričan, da bi ženske vseh oblik in velikosti lahko našli kavbojke, ki se jim odlično prilegajo,” je dejal You Nguyen, višji podpredsednik oddelka za oblikovanje za ženske modele Levi’s® a.
“Ženske so nam povedale, da so jim všeč naši novi modeli, vendar si želijo še več modelov in velikosti.
Ker smo prisluhnili ženskam in komentarjem strank, se nova kolekcija Pomlad 2011 nanaša na “globino” kavbojk in oprijetost hlačnic.

NOVI MODELI
Levi’s ® Curve ID od jeseni 2010 nudi moderno linijo kavbojk. Hlače imajo nizek pas, ki prispevajo k modernemu videzu.
Ženske, ki imajo raje “globlje” kavbojke najdejo svoj popoln model v Levi’s ® Classic liniji Curve ID od pomladi 2011. Modeli so globlji od moderne linije Curve ID_a, ki sedejo na boke malo pod pas, kar jim daje bolj tradicionalni videz.
Levi’s ® Curve ID linija ponuja kavbojke za vse postave – Slight, Demi in Bold.
Na voljo so od spomladi 2011 v obeh različicah, moderna in tradicionalna ter v različnih modelih in obdelavah.

NOVE VELIKOSTI
Levi’s ® odgovarja modnim trendom in zahtevam, tudi potrebo po posebnih velikostih, in tako bo v ponudbi kolekcije Pomlad 2011 poleg velikosti 26-32 tudi v velikostih 34 in 36 v večini modelov in obdelavah.

Levi’s ® Curve ID Modeli
Za razliko od drugih znamk jeansa, Levi’s ® Curve pri razvoju modelov ID uporablja edinstven sistem, s katerimi se poudari linija ženskega telesa, ne pa da temelji na njegovi velikosti.
Levi’s ® _ovi oblikovalci so preučevali vzorec 60.000 žensk, tako so razvili nove modele, na različno grajenih postavah med boki in sedalom. Večja je razlika, telo je bolj zaobljen.
Levi’s ® Curve ID linija ponuja modele za vse 3 opredeljene osnovne linije ženskega telesa:

SLIGHT CURVE – model, ki oblikuje ravno linijo
Ta model kavbojk je zasnovan tako, da opredeljuje pas ženske in hkrati poudarja linijo. Če imate problem, da kavbojke, ki se Vam dobro prilegajo v bokih in stegnih,
pa so vam preozke v pasu, poskusite ta model!

DEMI CURVE – je model, ki lepo pristoji ženskam skladnih proporcij.
Ta model je zasnovan tako, da ustreza ženskemu pasu hkrati pa se prilega njeni postavi.
Če imate problem, da kavbojke, ki se Vam prilegajo v pasu ne ustrezajo vaši postavi, morate poskusiti ta model! 

BOLD CURVE – model za ženske z izrazitimi oblinami
Ta model je zasnovan tako, da se popolnoma prilega v pasu.
Če imate problem, da kavbojke, ki Vam dobro stojijo v bokih in stegnih , vednar so vam prevelike v pasu, poskusite ta model!

Curve Levi’s ID modeli so na voljo v trgovinah po vsem svetu. Naši zaposleni so usposobljeni, da vam pomagajo najti popoln par kavbojk , ki ustrezajo vaši postavi in vašim modnim smernicam.

Z obiskom interaktivne digitalne garderobe na spletni strani Levi.com ženske lahko odkrijete svoj Curve ID, si ogledate fotogalerijo žensk z novimi modeli, in izvedeli boste vse podrobnosti o kampanji Curve ID – „ bistvena je oblika, ne velikost”

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.