Premiera dokumentarca o Študentski delovni brigadi

Če si tudi ti prispeval/-a k ustvarjanju zgodbe o Študentski delovni brigadi, te Študentska organizacija Univerze v Mariboru in Izobraževalni program TV Slovenija vljudno vabita na premierno predstavitev 30-minutnega dokumentarnega filma.

Izobraževalni program TV Slovenija in Študentska organizacija Univerze v Mariboru (ŠOUM) vljudno vabita na premierno predstavitev 30-minutnega dokumentarnega filma ŠTUDENTSKA DELOVNA BRIGADA

v petek, 27. 11. 2015, ob 19. uri v prostorih ŠTUK-a v Mariboru
 

Skozi film in dogajanje na 17. Študentski delovni brigadi v Dobrovniku spoznavamo začetno idejo brigade, hkrati pa iščemo odgovore na vprašanja, kaj študentska delovna brigada pomeni študentom in kaj domačinom Dobrovnika. Za študente je to čas spoznavanja vrednot, kot so prostovoljstvo, prijateljstvo, spoštovanje, delo v timu, in čas, v katerem z lastnim delom pustijo pečat svoje generacije.

Ko pobliže spoznamo študente iz brigade, pa vidimo, da nimajo izgledov  za službo in da pravzaprav pomagajo prav taki, ki so tudi sami potrebni pomoči. 

Ker ste tudi vi prispevali k ustvarjanju zgodbe o Študentski delovni brigadi, vas vabimo, da se nam na premieri pridružite, ter se srečate s sobrigadirji, ki ste vse od leta 1999 del prostovoljstva in solidarnosti.

Prosim te, da zaradi lažje organizacije svojo udeležbo potrdiš na elektronski naslov spela.liposek@soum.si najkasneje do 25. 11. 2015.

Dokumentarni film bo na sporedu v torek, 1. decembra 2015, ob 17.30 na TV SLO 1. S tem želi Izobraževalni program obeležiti svetovni dan prostovoljcev, ki je 5. decembra.

Scenaristka filma je Katja Stamboldžioski, film je režirala Ita Obersnu, direktor fotografije in snemalec je Aleš Živec, snemalec Branimir Belović, film je montiral Andrej Modic.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.