Preveri, ali je danes tvoj srečen dan?

Na Facebook strani partnerskega portala MojPrihranek.si smo za vas uredili novo priložnost, zato ne izgubljajte časa in se pridružite že danes, saj je to lahko vaš srečni dan!

Glavna nagrada je tiskalnik OKI C301dn. To je A4 barvni LED tiskalnik, ki nudi visoko kvaliteto tiska in avtomatično dvostransko tiskanje. S svojo malo velikostjo in učinkovitim in varčnim tiskom je namenjen majhnim podjetjem in pisarnam.

 

Poleg glavne nagrade podarjamo še Logitech slušalke H150. Te lahke stereo slušalke s protihrupnim mikrofonom so namenjene dolgim pogovorom preko Skype ali drugih voip programov. Zaradi mehkih slušalk in prilagodljivega dizajna so narejene za udobje in enostavno namestitev.

Podarjamo še USB miško Logitech M125 in brezžično USB miško občutljivo na dotik T400 Zone Touch Mouse, ki podpira geste v Windows 8. Z njo bo vaša izkušnja v novih oknih bolj intuitivna in uspešna.

Zadnja nagrada je stojalo za prenosnike Logitech Notebook Riser N110, s katerim si boste povišali višino prenosnika, izboljšali zorni kot in s tem poskrbeli za manjše trpljenje hrbtenice in boljšo držo.

 

HITRO, igra traja le do torka, 11. 6. 2013! Sodeluješ lahko preko te povezave: http://goo.gl/wBZPD

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.