Pridobite kvalitetno pravno znanje za boljšo slovensko, evropsko ter Vašo prihodnost

Povezovanje teorije s prakso, praktična uporabnost znanja, inovativnost, sodobnost, strokovnost ter prijazno akademsko okolje so tisti elementi, ki Evropsko pravno fakulteto postavljajo v sam vrh.

Evropska pravna fakulteta izvaja 3 podiplomske (magistrske) študijske programe in sicer dvoletni magistrski program Pravo ter Pravo in management nepremičnin in nov program Alternativno Reševanje Sporov. Izvaja tudi triletni doktorski program Pravo ter triletni doktorski program Pravo in management nepremičnin.

Magistrska študijska programa Pravo ter Pravo in management nepremičnin se izvajata kot redni, koncesionirani (brezplačni) ter kot izredni način študija, medtem ko se nov študijski program Alternativno Reševanje Sporov in oba doktorska programa izvajata kot izredni način študija. 

 

Podiplomski študenti Evropske pravne fakultete imajo po zaključenem študiju široko paleto zaposlitvenih možnosti. Praktično ni organizacije ne pri nas ne v svetu, ki ne bi potrebovala dobrega pravnika! Zaposlijo se lahko bodisi v javnem kot tudi v zasebnem sektorju ali pa nadaljujejo svojo karierno pot v  pravosodju. Cene šolnin znašajo za vse tri magistrske programe 2.500,00 EUR ter 2.700,00 EUR za doktorska programa. Cene veljajo na en letnik študija.

 

Predavanja se izvajajo na dveh lokacijah in sicer v Novi Gorici ter v Ljubljani na Cankarjevem nabrežju. Po zgledu priznanih mednarodnih univerz je fakulteta uvedla »e-študij«.

 

Vse informacije dobite na: www.evro-pf.si ali 05 338 44 00 (Nova Gorica), 01 251 44 80 (Ljubljana).

 

Študijski program Alternativno Reševanje Sporov je nov magistrski program, ki se bo letos prvič izvajal in ga izvajamo edini v Sloveniji. 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.