Pridobite široko znanje s področja upravnega prava ter mednarodnih in diplomatskih študij

Si želite pridobiti prvovrstno znanje s strani vodilnih slovenskih in tujih strokovnjakov, ki vam bo služilo v osebnem in poslovnem življenju? Potem je Fakulteta za državne in evropske študije (FDŠ) vaša najboljša izbira.

FDŠ izvaja dva magistrska študijska programa, in sicer dvoletni študijski program Javna uprava ter dvoletni študijski program Mednarodne in diplomatske študije. Za vse tiste, ki želite po končanem magistrskem izobraževanju še dodatno nadgraditi svoje znanje, FDŠ  izvaja še triletna doktorska študijska programa, in sicer študijski program Javna uprava ter študijski program Mednarodne in diplomatske študije.

Oba magistrska študijska programa se izvajata kot redni, koncesionirani (brezplačni), ter kot izredni način študija, medtem ko se oba doktorska programa izvajata kot izredni način študija.

FDŠ je odlična izobraževalna ustanova v Sloveniji, ki nudi široko interdisciplinarno znanje vsem, ki se želijo zaposliti v javni upravi, mednarodnih organizacijah, kakor tudi v zasebnem sektorju, ki potrebuje dobre strokovnjake za tvorno sodelovanje z državnimi in mednarodnimi institucijami.

Cena za en letnik obeh magistrskih študijskih programov znaša 2.468,00 EUR, za doktorska študijska programa pa 2.700,00 EUR.

Predavanja se bodo izvajalo v Kranju, Ljubljani in v Mariboru.

Vse informacije so dobite na: 040 740 500 ali www.fds.si.

 

FDŠ izvaja tudi nov dodiplomski visokošolski študijski program Upravno pravo, na katerega se lahko vpišejo tudi dijaki z opravljeno poklicno maturo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.