Prihodnost pripada podjetnim!

Prihodnost pripada podjetnim je slogan fakultete Gea Colleage. Strinjamo se! Praksa kaže, da to zelo drži!

Vedno več je govora o smiselnosti formalne izobrazbe in pridobljene diplome. Koliko zares potrebuješ v življenju znanja, ki jih osvojiš v šoli? Danes vedno več delodajalcev želi podjetne ljudi. Tudi mladi ugotavljajo, da prihajajo v ospredje določene veščine podjetnosti, ki jih šola ne poda.

Lahko zato govorimo o nesmiselnosti formalne izobrazbe? Nikakor ne. Kakor pravi g. Dušan Olaj (podjetje DUOL): »Formalni del pač moraš dati čez. ‘Zgurajte’ to šolo do konca! S tem boste ne glede na vse lahko šli čez osnovno kadrovsko sito.

Obstaja pa še neformalni del. Tisti prosti del. In v tistem delu je potrebno najti več trigerjev, ki v vas vzbujajo kreativnost in prebujajo želje. Želja je osnova. Ko imaš željo, imaš že veliko.«

Na srečo naše generacije je danes vedno več teh neformalnih vsebin, iz katerih lahko črpamo pomembna znanja in veščine za realni trg dela. Za trening veščin podjetnosti, saj je danes le-ta vedno bolj pomembna (govorimo o podjetnosti, ne zgolj podjetništvu). Kaj so te veščine? Prevzemanje odgovornosti, kreativnost, inovativnost, komunikacija, diplomacija, veščine predstavitve, prodaje, organizacije čase, vodenja, iskanje idej in rešitev, ciljna usmerjenost  …

Če vas ta področja zanimajo in če ste ženska (tu se opravičujemo moškim, a žal ob tu dalje naslavljamo zgolj ženske), vabljena na Največji dogodek za žensko podjetništvo v Sloveniji – 500 podjetnic, ki bo letoš že četrtič in se pričakuje že preko 600 udeleženk. Dogodek, katerega vodilo je »Ker verjamemo v moč povezovanja«.


Na dogodku boste slišale mnogo zanimivih govornikov (Julien Coustaury, mag. Andreja Jernejčič, , Dejan Roljič, Ana Bučević, mag. Brigita Pirc), zabavnih vsebin (F&B Acrobatics – Filip Kržišnik in Blaž Slanič), mnogo daril sponzorjev … Najpomembnejša pa so nova poznanstva, ki vam lahko spremenijo vašo poslovno prihodnost.

Z dogodkom želimo spodbujati miselnost – manj tekmujmo, več se povezujmo. Ker le s skupnimi močni dosegamo izjemne rezultate.

Več informacij o dogodku na povezavi: www.podjetnica.com

Vesele bomo tvoje udeležbe!

Organizatorke dogodka, Zorica Jakolin, Urša Žorž in Petra Škarja

 

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.