Priljubljeni zeliščni liker podaljšuje poletje

Jesenska edicija tradicionalne oranžne zabave bo tokrat poskrbela za okušanje barv, dotikanje vibracij in spogledovanje z zvoki. Na kar treh prizoriščih, s prav toliko različnimi glasbenimi žanri ter modnimi stili, bodo ljubitelji nočnih doživetij raziskovali nova čutna doživetja. Najbolj znani zeliščni liker na svetu goste tokrat vabi na Ljubljanski grad. Gostitelji pa za tiste s poudarjeno ustvarjalno žilico pripravljajo prav posebno presenečenje, ki prinaša slavo in nagrado.

 

Ljubitelji nočnega življenja, prvovrstne glasbe, točajskih šovov in očarljivih plesalk se bodo razveselili napovedi težko pričakovane zabave najbolj slavnega zeliščnega likerja na svetu. Letošnje doživetje oranžne vročice 18. septembra prihaja na Ljubljanski grad, kjer se bo na kar treh prizoriščih mešalo prav toliko različnih glasbenih žanrov, modnih stilov in razpoloženj.

 

Raziskovanje čutov, okušanje barv, dotikanje vibracij in spogledovanje z zvoki

Izbrani obiskovalci zabav z oranžno – črnim žarom vsako leto uživajo v tematskem celovečercu, ki jih bo tokrat prvič popeljal skozi Indie Rock, Electro in Chill out izkušnjo. Glasbeno, seveda. Glasbeni vodniki bodo Mike Vale, nočna zvezda elektronske glasbe pri nas in v tujini, ter glasbeni mash up projekt Rumena Kaseta, za katerim stoji Luke De Luxe.

 

Po elitnih zabavah ExcessDNite, skrivnostni Access D Secret in razigranem Festu, bo priljubljeni zeliščni liker zagotovo poskrbel, da se bo letošnje poletje zaključilo z vročo zabavo. Tudi tokrat ne bo umanjkalo brhkih deklet, znanih obrazov, še posebej dobrodošli pa bodo medijski obrazi ter ustvarjalci, ki jih čaka prav poseben izziv.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.