Projekt “Delo na uro”

Ste že slišali za zanimiv nov projekt “Delo na uro”? Gre za platformo, ki je namenjena podjetnikom in podjetjem, ki želijo imeti določeno delo ali projekt opravljen.

Ste že slišali za zanimiv projekt »Delo na uro«?

 

Skupina podjetnikov je zagnala nov projekt »Delo na uro«, s katerim povezujejo podjetja in podjetnike ter iskalce dela na kratko in dolgoročnih projektih. Ne gre za zaposlitveni portal, temveč možnost objave ponudbe ali povpraševanja po delu, ne službi. Projekt bo pripomogel k rasti slovenskega podjetništva, saj podjetnikom bistveno olajša pot, kader potrebujejo dodatne človeške vire.

 

Projekt »Delo na uro« je nastal kot odgovor na razmere na trgu dela, ki so se pojavile v Sloveniji v začetku 21. Stoletja. Ideja projekta je premostiti razkorak med profesionalci, ki so pripravljeni sprejeti delo (lahko tudi dodatno, poleg rednega dela), ki ni nujno redne narave (ni nujno 40 ur/teden in ima lahko različen čas trajanja) in med uporabniki, ki si želijo, da bi bilo delo opravljeni in so za to pripravljeni tudi plačati.

 

Platforma www.delonauro.si je namenjena podjetnikom in podjetjem, ki želijo imeti določeno delo ali projekt opravljen. Ti lahko namreč svoje projekte brezplačno objavijo in povabijo tiste, ki so zainteresirani opraviti delo. Platforma povezuje podjetnike in profesionalce, ki so zainteresirani za medsebojno sodelovanje po legalni poti.

 

Prijavite se na njihovi spletni strani in poiščite delo. 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.