Moje kompetence

Karierni center Univerze na Primosrkem vabi na predavanje v četrtek 28. marca 2013 ob 17 uri v prostorih Fakultete za management Univerze na Primorskem.

Karierni center Univerze na Primorskem v sodelovanju z e-študentskim servisom in Fakulteto za management UP vabi na predavanje v četrtek 28. marca 2013 ob 17 uri v prostorih Fakultete za management Up na Trgu Brolo 12 v Kopru (predavalnica B2).

 

Na predavanju boste izvedeli kaj si kompetence in kako jih pridobivamo, kaj so to neformalne izkušnje in zakaj so pomembne, kako pomembna je udeležba na seminarjih, predavanjih, aktivno državljanstvo, sodelovanje v društvih in delo v času študija. Spoznali boste tudi kako že v času študija najti pravo delo, iz katerega se lahko veliko naučiš in pridobiš pomembne kompetence, hkrati pa najdeš povezave z bodočimi delodajalci. Izvedeli boste tudi kako najlažje do prve zaposlitve, kaj je to zaposljivost ter kako in zakaj načrtovati svojo kariero. Ob tem pa tudi zakaj je pomembno načrtovati svojo kariero in zakaj je pomembno beleženje pridobljenih izkušenj in kako to pomaga pri osebnostni rasti, načrtovanju kariere, ter kako ti olajša uspešno kandidiranje za študentsko delo in za prvo zaposlitev.

 

Predavali bodo karierna svetovalka KCUP Danijela Stojanović, vodja kadrovske službe na e-študentskem servisu in Vesna Miloševič, strokovna sodelavka na področju zaposlovanja mladih in študentskega dela. Zaradi omejenega števila mest se je na delavnico potrebno predhodno prijaviti. 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.