Punk Rock Holidays

Čista strast, osvežujoča energija in adrenalin. To je Punk Rock Holiday! Res lepo, udobno in edinstveno vzdušje z vibracijami poletja in počitnic na najbolj izjemni lokaciji!

Punk Rock Holiday: Tolmin, od 8. do 11. 8. 2017


Punk Rock Holiday postal eden najbolj pričakovanih dogodkov v Evropi, za vse, ki so že kdaj okusili festivalsko oazo v množici festivalov.

Kampiranje v senci dreves, mediteranska klima, dve festivalski plaži, izjemen program, izjemno sproščena atmosfera, nobene ograje med nastopajočimi in občinstvom in oder na tako imenovani Rajski plaži s pogledom na smaradgno reko Sočo je le delček izjemnosti, ki jih Punk Rock Holiday ponuja.

V preteklih letih je bil festivalski program sestavljen iz najmočnejših mednarodnih imen punk rock glasbe. Na dveh odrih se je lahko slišalo in videlo: NOFX, Bad Religion, Good Riddance, The Toy Dolls, 7 Seconds, Sick of it All, Terror in Deez Nuts, Anti-Flag, MxPx, Boysetfire, Duncan Redmonds, Pipes and Pints, Happy Ol’ McWeasel, The Slackers, Ska-P, The Locos, …

V prekrasni naravi Sotočja, ki je znano tudi po drugih festivalih in naravni lepoti, s katero se težko kosa kakšno drugo festivalsko prizorišče tudi v Evropi, se odvijajo res prave punk rock počitnice, na katerih se uživa v vrhunskih punk rock skupinah.

Lokacija pa že od nekdaj privablja ljudi s celega sveta, saj je zelo specifična v svojih naravnih lepotah in drugih možnostih, ki jih okolje ponuja.

Vse to naredi Punk Rock Holiday zelo edinstven dogodek, ki ga je treba videti!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.