Pustite se pospletičiti!

Večina nas uporablja več kot en parfum in radi preizkusimo kaj novega, a se držimo nekaj preverjenih, ki jih vedno znova radi kupujemo in uživamo v njih. Sploh pri tistih parfumih, ki se jih držimo ‘kot pijanec plota’, nam zelo prav pride spletna parfumerija, in ena izmed najbolj prepoznavnih je Spleticna.si. Portal, ki se je pri nas že uveljavil, je uspel prepričati velik del ljubiteljic (no, tudi ljubiteljev) dišav in porast uporabnikov je vedno večji. Koncept spletne parfumerije je v našem prostoru dokaj nov in ponuja poleg udobja nakupovanja iz kavča tudi bistveno nižje cene. Že na začetku pa je Spletična naletela na nezaupljiv odnos – namesto da bi se razveselile udobja in nižjih cen, so se sumničave glave takoj povprašale, kako je mogoče, da je takšno nakupovanje varno in, še bolj pomembno, kako je mogoče, da so cene tako nizke. Je že tako, da parfumerija iz ‘mesa in krvi’ zahteva določene stroške (trgovce, prostor na ugodni lokaciji, razsvetljavo itd.), ki se jim spletna lahko izogne, poleg tega pa slednja kupuje naravnost od proizvajalcev, s čimer še dodatno znižajo stroške. Pomisleki o originalnosti parfumov so zato odveč, dvomljivce pa bo vseeno potolažila vsakemu parfumu priložena izjava o verodostojnosti in izvoru izdelka.

Spleticna.si je spletična v pravem pomenu besede – njen namen je stranki služiti, le da tokrat ne na dvoru, ampak kar na – spletu. Uporabnicam z izbranim okusom ponuja tudi zelo redke parfume, ki jih naročajo posebej, zveste stranke pa vedno povedati, da se spletičnine spletične vedno prijazno odzovejo in postrežejo z informacijami. Če kak parfum slučajno zamuja s prihodom, pri uporabniku preverijo, če lahko počaka, pogosto pa pocrkljajo stranke s testerji in podobnimi promocijskimi darilci. Parfumerija je aktivna tudi Facebooku, preko katerega ponuja dodatne ugodnosti.

In spletična ni prav nič zapletena, saj na svoji spletni strani s prepoznavnim dizajnom omogoča lahko iskanje parfumov, tedensko ponuja ugodne akcije, varno omogoča pet načinov plačevanja (s kartico, po povzetju, z moneto, po predračunu in preko Paypal), vsak teden pa na svoji spletni strani v popestritev napleta tudi zgodbe iz modnega sveta. Streže tako uspešno, da je »Spletična« prisotna tudi  v Italiji.

Znamka je postala v Sloveniji sinonim za spletno prodajo parfumov, ki je varna, udobna in na kulturnem nivoju ter ponuja hitro dostavo široke palete parfumov znanih blagovnih znamk po ugodnih cenah.

Pustite se pospletičiti!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.