Razpis Mlade mamice

Klub študentov Kranj je v začetku novembra objavil razpis Mlade mamice, s katerim po najboljših močeh skuša pomagati študentskim družinam.
Ob vseh študijskih obveznostih starševstvo predstavlja še dodatno skrb in predvsem odgovornost. Kljub temu, da država študentom staršem omogoča določene ugodnosti, to še vedno predstavlja veliko finančno breme.

V preteklih letih je Klub študentov Kranj z donatorji v obliki darilnih bonov pomagal že okoli 250 študentskim družinam, letošnje leto pa se bo projekt še nekoliko razširil, saj smo za vse mlade starše, ki se bodo prijavili na projekt, pripravili tudi izobraževalne delavnice. Projekt Mlade mamice se bo z zaključno prireditvijo in podelitvijo darilnih bonov končal na materinski dan naslednje leto.

Študenti in študentke starši (s statusom in nezaposleni), ki izpolnjujejo pogoje razpisa, in imajo otroke, ki so bili rojeni od 1. 1. 2002 dalje, morajo prijavo oddati na sedež kluba (Klub študentov Kranj, Glavni trg 20, 4000 Kranj) najkasneje do vključno ponedeljka, 30. novembra 2009.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.