Rdeči križ Maribor

Imaš rad/a otroke? Rdeči križ Maribor išče nove vzgojitelje – prostovoljce za vodenje skupin otrok na letovanju na morju v Punatu.

Te veseli delo z otroki?

Te že poklicna pot vodi po tej poti, bi rad/a tudi poleti pričaral/a nasmehe na otroška lica? Te študij pripravlja na takšno delo in si želiš še več praktičnih izkušenj? Bi rad/a v prijetnem kolektivu in na svežem morskem zraku storil/a nekaj dobrega za naše najmlajše?

Rdeči križ Maribor vabi vse zainteresirane, da se pridružijo strokovnim sodelavcem Rdečega križa Maribor in kot prostovoljec – vzgojitelj (ali plavalni učitelj) tudi s svojim delom prispevajo k temu, da bo množica socialno in zdravstveno ogroženih otrok preživela 14 nepozabnih dni na morju v MPD Punat na otoku Krku. Vaš trud bo na koncu, ob veselih obrazih otrok, zagotovo poplačan!

OZ RK Maribor išče predvsem takšne, ki so starejši od 18 let in imajo s tovrstnim delom že nekaj izkušenj. Vseeno dajejo možnost tudi vsem ostalim, ki jih delo z otroci veseli. Tako so poleg vseh zaposlenih, ki se profesionalno ukvarjajo z delom z otroki v prvi vrsti zaželeni tudi študentje pedagoških fakultet, visoke zdravstvene šole ali visoke šole za socialno delo. Hkrati pa RK Maribor v vsaki izmeni letovanja opravljanje prostovoljnega dela vzgojitelja omogoči še nekaj novincem.

 

Prijave za vse zainteresirane na Rdečem križu Maribor ŽE ZBIRAJO! Zaradi organizacije USPOSABLJANJ za vse prostovoljce, pa prosijo, da se prijavite ČIM PREJ!

Več informacij dobiš na; http://www.rkmb-drustvo.si/program/9/letovanje-otrok.html

Tina Pečan

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.