Red Summer Party že to nedeljo – v areni Stožice!

Two girls on shoulders in the crowd at a music festival
Foto: monkeybusinessimages iz iStock

Red Summer Party je na sporedu že to nedeljo, zaradi slabe vremenske napovedi pa je prestavljen v klimatizirano areno Stožice!
Napovedano slabo vreme onemogoča logistično in produkcijsko izvedbo dogodka na prostem, zato se rdeča poletna zabava seli v areno, kjer bo organizator Black Pony  Entertainment Group lahko nemoteno izpolnil svoje obljube.

 

“Tehnična produkcija tovrstnega dogodka zahteva zapleteno in dolgotrajno načrtovanje, zahtevne postavitve na lokaciji pa se morajo pričeti že teden dni pred dogodkom”, sporoča ekipa Black Pony, ki zaradi slabih vremenskih obetov dogodek prestavlja v areno. Izvedba dogodka na prostem namreč pogojuje, da so vremenske razmere v celotnem času enega tedna pred dogodkom in na dan dogodka brezhibne oziroma vsaj brez padavin, saj v nasprotnem primeru ni možno postaviti zaščite nogometnega igrišča na stadionu.

 

Raje v zavetju klimatizirane arene, kot zunaj na dežju

Arena Stožice bo infrastrukturno nudila vse ugodnosti stadionskega dogodka ter omogočila da bodo vsi ponosni lastniki vstopnic resnično deležni najboljše zabave tega poletja. Arena bo v času dogodka klimatizirana, za vroče vzdušje pa bodo poskrbeli didžeji Tiësto, Calvin Harris, Beltek in Alex Cvetkov.

 

Napoved vremena preverjena pri različnih virih

Pri odločitvi se je organizator zanašal na najbolj uradno vremensko napoved in sicer pri uradni Agenciji RS za okolje in prostor, večje medijske portale in tuje vire:

http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/

http://24ur.com/novice/vreme/

http://www.meteoblue.com/en_GB/weather/forecast/week/ljubljana_si_3002

 

Spremenjena logistika vstopov – obiskovalci naj pridejo prej

Glede na selitev prireditve iz stadiona v areno smo  – zaradi varnosti udeležencev – primorani spremeniti posamezne prodajne kontingente. Vstopnice kupljene za parter (stadion) veljajo za kontingent parter in zeleni ring v areni Stožice. Do zapolnitve posameznega kontingenta, bodo obiskovalci na vhodu lahko samostojno izbirali, na kateri lokaciji v areni bi se želeli zabavati. Ko bo en ali drugi kontingent (zeleni ring ali parter) zapolnjen, bo organizator zaradi varnosti obiskovalcev primorani ostalim kupcem vstopnic ponuditi kontingent, ki bo še na razpolago. Zato Black Pony vse imetnike vstopnic za parter poziva, da na dogodek pridejo čim prej, saj je kapaciteta parterja omejena.

 

Dogodek je skoraj razprodan!

Zaradi izjemnega zanimanja, ki ga je organizator beležil predvsem zadnja tri tedne pred dogodkom, sporočamo, da je Red Summer Party že skoraj razprodan. To velja predvsem za parter in zeleni ring, za oba segmenta je mogoče kupiti nekaj vstopnic le še preko klubov zvestobe večjih slovenskih blagovnih znamk. Vsi zamudniki bodo lahko od četrtka dalje kupili vstopnice za omejeni kontingent rdečega ringa, vse informacije v zvezi s tem pa bodo v sredo po 20.00 uri na voljo na  FB-strani organizatorja www.redparty.eu.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.