Rekordna množica na Balaton Sound-u 2012!

Tudi 6. Heineken Balaton Sound smo po petih dneh nepretrgane zabave preživeli. Vreme je služilo kolikor je lahko in na kup naneslo cca. 108 000 žura željnih udeležencev, s čemer se postavlja tudi nov rekord festivala.


“Največje število obiskovalcev je bilo v soboto, ko se je skupaj 28,000 oboževalcev pridružilo zabavi. Na ta dan je glavni prostor na glavnem odru zasedel Paul Kalkbrenner«, je dejal Norbert Lobenwein Zoltan Fulop, glavni organizatorji dogodka.

Omenimo nekatere večje zvezde za vse tiste, ki so festival zamudili, ad ga ne bodo zopet: Avicii, David Guetta, Armin van Buuren, Paul Kalkbrenner, Martin Solveigh, Carl Cox, Sven Väth in še bi lahko naštevali.

Heineken Balaton Sound se še vedno šteje kot eden od najbolj pomembnih kulturnih dogodkov Blatnega jezera regije in uživa naraščajočo pozornost tujcev. Hoteli in domovi v Zamárdi in sosednjih mestih so polno zasedeni v času festivala, zato je za »nekamping osebke« na mestu predlog, da prihodnje leto pričnejo z rezervacijami že prej.

Kam naprej? Na Madžarsko seveda, kmalu bo Sziget (6. avgusta 2012).

Se vidimo prihodnje leto!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.