S FIŠ vedno sit!

Znan slovenski pregovor pravi, da prazna vreča ne stoji pokonci in to drži tudi za študente, ki za študij porabijo veliko energije. Zato bo Fakulteta za informacijske študije Novo mesto (FIŠ) 15 dijakom, ki bodo prvi oddali prijavo za vpis na dodiplomski študij na FIŠ in se v jeseni vpisali na FIŠ, podaril mesec dni brezplačnih kosil v enem izmed novomeških lokalov, kjer ponujajo kosila na študentske bone. FIŠ bo 15 novopečenim študentom podaril razliko v ceni bona, tako da bodo prvi mesec dni študija v Novem mestu jedli brezplačno.

Fotografijo ali fotokopijo svoje Prve prijave za vpis v 1. letnik dodiplomskega študijskega programa na FIŠ (če boste oddali elektronsko prijavo, naredite kopijo zaslona) do 8. marca 2011 pošljite na info@fis.unm.si ali na naslov Fakulteta za informacijske študije Novo mesto, Novi trg 5, 8000 Novo mesto s pripisom “S FIŠ VEDNO SIT”. Ne pozabite pripisati svojega imena, naslova, elektronske pošte in telefonske številke. Več o nagradni igri lahko najdete na spletni strani FIŠ www.fis.unm.si.

FIŠ združuje mlade, dinamične in dobre profesorje in asistente, ki skrbijo za svoje študente ter jih hranijo z aktualnim znanjem s področja IKT, družboslovja, matematike in statistike. Nagradna igra “S FIŠ VEDNO SIT” pa je jasen dokaz, da je fakulteta dobro vpeta v lokalno okolje.

Mladi, dinamični in dobri profesorji in asistenti na Fakulteti za informacijske študije Novo mesto skrbijo za svoje študente ter jih hranijo z aktualnim znanjem s področja IKT, družboslovja, matematike in statistike. Fakulteta za informacijske študije je javna fakulteta, kjer je redni študij brezplačen, tudi za zaposlene. Študenti imajo na voljo širok nabor predmetov, odličen, sodoben študij ter mlade in strokovne profesorje ter asistente. Študenti na FIŠ niso številke, saj delo poteka v manjših skupinah, poleg tega pa predavanja in vaje zaznamujejo oseben pristop pedagoških delavcev in mentorstvo. Tisti, ki si želijo študirati v tujini pa jim je na voljo možnost mednarodne izmenjave preko programa Erasmus. Fakulteta ponuja bogat obštudijski program; ekskurzije v tujino, FIŠ fest, Poletna in Zimska šola,… Dogajanje na fakulteti lahko spoznate tudi preko spletnih socialnih medijev. Poiščite “Referat FIŠ” in “Fakulteta za informacijske študije v Novem mestu” na Facebooku, ter “fisnm” na Twitterju in YouTube-u!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.