S Salomonom na Armina van Buurena

Ljubitelji plesnih ritmov boste lahko za skok v leto 2017 izbrali res izvenserijski žur: zagrebška Arena bo na silvestrovo gostila spektakel za vse čute ZG 360 NYE pod taktirko enega najbolj vročih didžejev na svetu, Armina van Buurena.

 

Vodja glasbenega imperija Armada in najbolj poslušane radijske DJ-oddaje ASOT, bo kot posebnega gosta s seboj pripeljal Sandra van Doorna, z njima pa bodo nastopili še Juicy M, MoTi, Julian Jordan in David Gravell. Zabava, ki je uvod v celotedenski Croatia Winter Music Festival, bo zasnovala in izpeljala ekipa, ki ustvarja festival Ultra Europe, del le-te pa je tudi agencija Collegium Mondial Travel, ki je ekskluzivni prodajalec vstopnic, prevozov in namestitev za dogodek ZG 360 NYE v Sloveniji.

 

Brezplačne vstopnce za spektakel v zagrebški Areni lahko v naslednjih dneh ujamete na Radiu Salomon, ki je slovenski dom radijskih šovov Armina van Buurena (vsak torek ob 23h), Sandra van Doorna (To ob 2h) in Ultre (Po ob 23h). Podrobnosti pa izveste na FM 101,6 in 87,8MHz ali kjerkoli v živo na www.radiosalomon.si.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.