SCHENGENFEST 2012

Najbolj seksi študentska vas!

Letošnje nepozabno druženje ob Kolpi bo za študente nekaj posebnega, kajti organizatorji Schengenfesta letos pripravljajo Študentsko vas! „Študentskim klubom dajemo možnost, da svojim članom ponudijo kup ugodnosti in dodatnih storitev, ki bodo že tako odlično festivalsko vzdušje, povzdignile še stopnjo višje,“ pravijo organizatorji iz KUD-a Bela krajina. Dodatne informacije o ugodnostih lahko študentje dobijo v svojih klubih.

Študentskim klubom festival letos nudi možnost skupnega kampiranja v Študentski vasi, kjer bodo imeli člani ves čas trajanja festivala na voljo uporabo hladilnikov, v katerih si bodo lahko hladili svojo pijačo! Skupni prostor bo imel lastne sanitarije, šotor za senco z mizami in klopmi, pod šotorom bodo nameščeni polnilci za vse vrste telefonov in še kup drugih ugodnosti so pripravili za Študentsko vas, ki bo v polnem sijaju zaživela v čudovitem okolju krajinskega parka v Vinici med 3. in 5. avgustom.

Schengenfest je letos poskrbel za najbogatejši program v vsej zgodovini festivala: KAISER CHIEFS, PAROV STELAR, LENINGRAD COWBOYS, PARNI VALJAK, SHAPESHIFTERS, TOM NOVY, FUNKERMAN, GRAMOPHONEDZIE, RIBLJA ČORBA, SIDDHARTA, BIG FOOT MAMA, DAN D, MAJKE, TABU, KLEMEN KLEMEN, LOLLOBRIGIDA, LEELOOJAMAIS, KAWASAKI 3P in še cel spisek drugih odličnih domačih in tujih glasbenikov, ki bodo poskrbeli za nepozabno zabavo.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.