Še ne poznaš tekmovanja Business Hive? – PRESTAVLJENO ZARADI COVID-19!

PRESTAVLJENO ZARADI COVID-19

Želiš izkusiti vikend, poln kreativnega razmišljanja, delavnic in reševanja izzivov? Business Hive je tekmovanje, ki povezuje vodilna slovenska podjetja z ambicioznimi in kreativnimi študenti, ki si želijo pridobiti čim več praktičnih izkušenj iz poslovnega sveta.

Gre za tridnevno mednarodno case-solving tekmovanje, ki bo med 27. in 29. marcem 2020 potekalo že 10. leto zapored. Na tekmovanju se 3- ali 4-članske skupine študentov soočijo z izzivi, ki jih zanje pripravijo priznana slovenska podjetja. Udeleženci imajo manj kot 72 ur časa, da znotraj tima raziščejo, analizirajo in oblikujejo svojo rešitev. Po kreativnem vikendu, polnem različnih aktivnosti, druženja in navezovanja poznanstev je čas, da rešitev predstavijo podjetju. Predstavniki podjetja izberejo skupine z zmagovalnimi idejami, ki so nagrajene z referenčnim pismom in denarno nagrado v znesku 1000 €.

Prijavite se lahko tako slovenski kot tudi mednarodni študenti z vseh fakultet in držav, saj dogodek poteka v angleškem jeziku.

Več o tekmovanju in utrinkih preteklih izvedb si lahko ogledaš na Facebook strani https://m.facebook.com/businesshiveslo/ ali na spletni strani Business Hive https://www.business-hive.net/, kjer se bodo kmalu odprle prijave.

O organizatorju Business Hive tekmovanja:
Združenje Management Group je neprofitna študentska organizacija s sedežem na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Že od leta 1994 povezuje študente različnih fakultet, ki si želijo v času študija pridobiti tudi praktične izkušnje na področju organizacije in vodenja projektov ter si zagotoviti uspešen vstop v poslovni svet.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekKdo je fant, ki poleti 618 centimetrov visoko?
Naslednji članekKaj o tebi pove tvoja najljubša divja žival
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.