Kaj o tebi pove tvoja najljubša divja žival

Delfindva delfina

Si družabna oseba, ki se rada obkroža s pozitivno naravnanimi ljudmi. Zlahka navežeš stik z neznanci in se z njimi tudi spoprijateljiš. Vedno se najde kdo, ki si želi s tabo spiti kavo.

Tvoj življenjski moto: The more the merrier!

Levlev

Težko se odpreš ljudem, ki ti niso blizu, zato sprva daješ vtis hladne osebe. Ko te ljudje spoznajo, v tebi odkrijejo skrito toplino in dobrosrčnost, saj ti veliko pomeni, če lahko pomagaš sočloveku. Okoli sebe ne potebuješ veliko ljudi, le tisti pravi prijatelj, ki ti vedno stoji ob strani, je zares pomemben zate.

Tvoj življenjski moto: Leader, not a follower.

Medvedmedved

S svojo pozitivno naravnanostjo si pravi človeški magnet, saj se ljudje dobro počutijo v tvoji družbi. Med prijatelji sloviš kot »starš«, na katerega se lahko obrnejo, ko ne vedo, kako naprej, ali ko potrebujejo prevoz. Si zanesljiva in korektna oseba ter ne preneseš, da je kdo lačen.

Tvoj življenjski moto: Leave no one behind.

Opica  opica

V tvoji osebnosti se prepletata norčavost in inteligenca. Svoje mnenje pogosto izražaš skozi sarkazem. Super se počutiš v središču pozornosti. Veliko ti pomeni, da se ljudje okoli tebe zabavajo, vendar znaš pokazati resnost in zanesljivost, ko je to potrebno. Si večni otrok.

Tvoj življenjski moto: Every day could be the best day of your life.

Lisicalisica

Si introvertirana oseba, ki ji veliko pomeni notranji mir. V množici se počutiš utesnjeno, zato rad pobegneš v naravo. Si odličen sogovornik in s svojimi pametnimi nasveti bližnje velikokrat rešiš iz zagate.

Tvoj življenjski moto: Sky is the limit!

Vevericaveverica

Živiš hitro in ne potrebuješ pavze. Po faksu si zlahka privoščiš fitnes, naslednji trenutek pa že šibaš v knjižnjico. Miruješ le med spanjem in ljudje te stežka dohajajo. V sebi nosiš športni duh. Denar ti ne pomeni nič.

Tvoj življenjski moto: A chain is only as strong, as its weakest link.

Hobotnicahobotnica

Si umetniška duša. Velikokrat se znajdeš v centru pozornosti zaradi svojih izjemnih sposobnosti, čeprav ti največ pomeni lastno zadoščenje. Si perfekcionist, ki si ne dopušča napak. Tvoj najljubši prostor je tvoja soba, kjer lahko v miru bereš in ustvarjaš.

Tvoj življenjski moto: A picture is worth a thousand words.

Preberi tudi Kaj najljubša barva pove o tebi?.

Prejšnji članekŠe ne poznaš tekmovanja Business Hive? – PRESTAVLJENO ZARADI COVID-19!
Naslednji članekUmrla Katherine Johnson, dolgoletna sodelavka NASE in vzor ženskam v znanosti

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.