Še zadnje prijave!

Potekajo še zadnji dnevi prijav na prvo študentsko konferenco o odnosih z javnostmi, PR teater.

Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS) 30. novembra 2010 organizira prvo študentsko konferenco o odnosih z javnostmi, PR teater. V okviru enodnevnega izobraževalnega dogodka, ki bo potekal na Fakulteti za družbene vede v veliki dvorani, se bo zvrstilo 5 predavanj, 2 delavnici in okrogla miza.
Celotno dogajanje bo vezano na tematiko odnosov z javnostmi in komuniciranj, namenjeno pa je študentom komunikacij, marketinga, medijskih študij in vsem, ki jih področje odnosov z javnostmi zanima. Na dogodku pričakujejo več kot 100 študentov.
Rok za prijavo na konferenco je 20. november
, kotizacija udeležbe v vrednosti 10 eur pa vključuje predavanja, delavnice, prigrizke in vstopnino na večerno zabavo. Na konferenco se lahko prijavite prek spletne strani www.pr-teater.si. Na konferenco se boste izjemoma lahko prijavili tudi na dan konference, kotizacija pa v tem primeru znaša 15 eur.
Za več informacij o dogodku, urniku in predavateljih vas vabimo k ogledu spletne strani www.pr-teater.si in spletne strani Študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi, www.mojpiar.com.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.